2777
2789

علتش تو تاپیک قبلیم گفتم 

الان به هفتن نمیرم چون قبلشم شوهرم نمیرفت فقط من تنا با بچه هام میرفتیم الان میخام نرم دیگ از روزی ک نرفتم هرروز زنگ میزنه کجایین چیکار میکنین دیروز جواب ندادم ببرون بودم زنگ زده شوهرم 

شوهرمم پایه هست چون خیلی رو زندگیمون اثر بد دارن تصمیم گرفتیم کمرکنیم رفت و امد شوهرم سر کوچشونم نمیرفت ولی من دلم میسوخت نوه هاشون میبردم ببینن دیگ ای خبرا نیست فقط وقتی زنگ میزنه امار بگیره واقعا نمیدونم چی بگم اگ ج ندم زنگ میزنه شوهر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

بگو سلام میرسونن 

درگیر زندگی دوبار اینجوری جواب بدی دیگه سوال نمیپرسن

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

حالا دوتا سوال کرد مجبور نیستی واضح توضیح بدی که کجایی چکار میکنین بگو خوبیم سلامتی ای هستیم مشغولیم کم کم عادت کنه بعدشم کم کم نرین یهو نری دلشون میشکنه سخته

خدایا شکرت