2777
2789
عنوان

سلام بچه ها بارانم بیمارستانم

| مشاهده متن کامل بحث + 72 بازدید | 105 پست
خیلی ببخشید باران جان ولی تو یه ترسویی هستی که همش دنبال جذب ترحم اطرافیانت هستی . باید از همون لحظه ای که دکترت برگه شکایت رو میداد دستت شکایت رو مینوشتی. چون با این شکایت که با تایید دکترت نوشته میشه میتونی هم طلاق بگیری هم حضانت بچه ات رو بگیری. فقط نشستی تو بیمارستان گزارش لحظه به لحظه میدی که دیگران بهت بگن : اخی ، طفلکی ، بیچاره و .... .؟؟؟؟؟؟؟؟ نه عزیزم ما زن ها اگه به سطح خوداگاهی برسیم ادمای بیشعوری مثه شوهرت نمیتونن باهامون هرکاری خواستن بکنن. یه خورده سنجیده تر عمل کن من خواهرانه به عنوانه یه هم جنست بهت نصیحت کردم. خواه پند بگیر خواه ملال
باران عزیزم ب حرف مادرت گوش کن,من پسرم دو روز بود دنیا اومده بود شوهرم نا هرچی میشد زنگ میزد ب ننش ک بچه گریه کرد چیکار کنیم دلش درد میکنه چی بدیم بهش در صورتی ک مادر من سه تا بچه بزرگ کرده ,هرچی ما میگفتم گوش نمیکرد منم طاقتم تموم شد حالمم خیلی بد بود بچرو دادم بهش گفتم میری میدی ننت بزرگش کنه ما بلد نیستیم لباس و مشکک بخر واسش چون اینا رو ما خریدیم....همون شد الان پسرم بیست ماهشه شوهرم اجازه نمیده کسب بهش ی نبات بده مگه اینکه من بگم اشکال نداره
دلم واسه بابام تنگ شده خدا😢😢ده سال گذشت😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته سخته ولی از زندگی با این مرد ک سخت تر نیست طاقت بیار نهایت دو روز برمیگرده ب غلط کردن میفته,بچه ک دنیا اومد بده بهش بگو بده مادرت بزرگش کنه,تازه تو ی برادر داری ک پشتته اصلا نباید بترسی اون فهمیده ک تو میترسه داره سو استفاده میکنه,برگه شکایتتم از دکتر بگیر پر کن ب دکترت بگو نشون شوهرت بده ,تا خودشو جمع کنه
دلم واسه بابام تنگ شده خدا😢😢ده سال گذشت😭😭😭