2777
2789
عنوان

سلام بچه ها بارانم بیمارستانم

| مشاهده متن کامل بحث + 72 بازدید | 105 پست
این دعا خوب نیست ولی امیدوارم سر خودش بیاد تا بدنه چه درد بدیه من یتیم نیستم اما دوستی دارم که سره همین بی پدری نامزدش چه ظلمی کرد در حقش که خدام خوب جوابشو داد پیش همه رسواش کرد
خدایا همیشه بامن مهربانی ولی من ناسپاس.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باران جان شاید ما کاری نتونیم بکنیم اما سنگ صبورت که میتونیم باشیم برات دعا میکنیم انشالله خدا جواب قوم شوهرتو بده به خودتو بچتم سلامتی بده
خدایا همیشه بامن مهربانی ولی من ناسپاس.
مامانم اومدبهش گفتم جریانو گفت دیگه حق نداری پاتو بذتری تو هونش بری دیگه دورمارو خط بکشه بسه نمی خواستیم دخالت کنیم میگفتیم زن و شوهرن اما این نشد زندگی یه روز جنازتو میارن تا کی بشینی به پاش میریم خونمون بچه رو هم نمی خوایی میدی بهشون این ادمایی که من دیدم فردا پس فردامیبرن بلایی سرش میارن میگن اینا کردن حرفی جز این بزنی میرم پشت سرمم نگاه نمی کنم
بنظرم مامانت درست میگن حتی اگه نخای جدا بشی باید این مراحلو بری و بعد اگه اظهار پشیمونی کرد و خواستی برگردی حتما ازش تعهد بگیرید ک دیگه تکرار نکنه و حق طلاق و حضانت رو بگیری ک در صورتیکه باز تکرار کرد تکلیف خودتو بدونی
به خدا مامانت راست گفته، نترس هیچی نمیشه، اون مرد طلاق دادنم نیست، سفت و سخت وایسا ازش تا تعهد نگرفتی نرو، اگه دخترت رو دوست داری، نرو چون نزار اون تو استرس و تحقیر شدن بزرگ بشه
تو این لحظه های قشنگ زندگیم جات خیلی خالیه بابایی
در مورد یتیمی هم نزار فکر کنه نقطه ضعفته و هربار برای ناراحت کردنت بگه وقتی میگه تو یتیمی بگو بله من پدر ندارم ولی خدا رو دارم خدا نکنه آدم بی ظرفیت باشه و نقطه ضعف از همسرش بدست بیاره