2777
2789
عنوان

سلام بچه ها بارانم بیمارستانم

| مشاهده متن کامل بحث + 72 بازدید | 105 پست
عزیزم غصه نخور میدونم سخته اما بخاطر دختر گلت تحمل کن دخترتو ضعیف بار نیار بزار از خودش دفاع کنه منم نی نیم دختره از دهدسالگی میفرستمش یه ورزشه رزمی که اگه خدایی نکرده دست گرگ افتاد بتونه از خودش دفاع کنه به داداشت بگو بزار حالشو بگیره مامانت این وضعتو میبینه غصه میخوره حداقل تکلیفت  روشن میشه
ای کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون کسی رو لبریز نکنیم...
با یه بچه اخه چیکارکنم نمی خوام نزدیک زایمانم دعوابشه چون میدونم به حدی بیشعوره که نمیذاره خانوادم بیان و بدترمیافتم دست اینا الان بهش اس دادم که برو نشین اینجا من درخواست طلاق میدم بچمم مهریم ورمیدارم اون تو اونم خانوادت برین تا اخرعمر باهم به خوبی و خوشی زندگی کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فعلا عذابش بدم تا ببینه چه سخته عذاب کشیدن خاک توسرش وقتی با اراده خودش زندگی می کنه زندگیمون تو ارامش واسایشه وای به حال اون روزی که افسارمیده دست مامانش دیگه تموم شد حیف ای کاش یکم اراده داشت
ببخشیدا ولی لینقدر درست دارم شوهرتو یه کتک مفصل بزنم که دیکه حال از جا پاشدن نداشته باشه امیدوارم خدا سر خواهراش بیاره مامانش مشغولو سرکرم اونا بشه تورو از یاد ببره
خدایا همیشه بامن مهربانی ولی من ناسپاس.
اس داده که طلاقت نمیدم منم شوهرتم هرچی بگم باید چشم بگی ارباب اون خونه منم ببینید طرز فکرشو دیگه ارباب زمان پیامبری بود نه الان یا خدا بهم صبرنده ها فقط بکش منو که پیرم کرد
بگو طلاق میگیرم برو خونه برا در و دیواراش اربابی کن ببین آخرش به کجا میرسی... بگو تا وقتی افکارت ارباب و رعیتی هست. زندگیت همینه
یاندی جانیم هیجر ایله وصل رخ یار ایسترم/ دردمند فیرقتم درمان دیدار ایسترم