2777
2789
عنوان

سلام بچه ها بارانم بیمارستانم

72 بازدید | 105 پست
کیسه ابم نشستی داره دکتر گفت زوده برابرداشتنش مجبورم 1هفته تحمل کنم فعلابستری هستم اما نذاشت به ماملنم خبر بدم به دکترگفتم سرم چه بلایی اورده نذاشت حتی بیاد داخل اتاق به شوهرم گفت ادم نیستی این الان به ارامش نیاز داره نه کتک و حمله رگ عصبیش باعث پاره شدن کیسه اب شده بچه ریه هاش کامل نیست خجالت نمیی کشی تحصیل کردی به دردت نخورده برو تا 3روز اجازه ملاقات نداره
عزیزم اتفاقا همین دو ساعت پیش تاپیک اخرتو خوندم . کلی تو فکرت بودم
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط یه دعا می کنم گناهم باشه گناهش بیشتر از ظلمی که درحقم می کنن نیست ایشالا مادرشوهرم سرطان بگیره و مثل سگ جون بده برسه روزی که ازم حلالیت بخواد اون روز حرفامو بهش بگم حلالش نمی کنم
باران جونم میدونم خیلی سختی کشیدی اما بسپلر به خدا بدترین مجازاتو ازش میگیره فقط به دخترت فک کن درکت میکنم خودم هفته ۳۵ هستم استرسو از خودت دور کن
ای کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون کسی رو لبریز نکنیم...
وای باران جون خداصبرت بده خواهر عحب مرتیکه ای هست این مرد کاش بیمارستان شکایت میکردن ازش ...ولی بااین همه بلاکه سرتواورده گریه هاشبخاطر بچه اش هست نه تو...وگرنه اگه دلش براتومیسوخت که باهات اون کارارونمیکرد....بزرگتری کسی نداری حمایتت کنه زنگ بزن بیادبیمارستان تنهانمون اقادور برش داره الهی دستش بشکنه الهی اون ننش مرگ اولاد ببینه به حق این ماه عزیز ببینه تاوان جداکردن بچه ازمادرچیه