2777
2789
عنوان

بادختر ده ساله چکا کنم دوستای گلم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 92 پست
مسلما هیچچچ مادر پاره تنش رو مستوجب یه اخم ساده نمیدونه چه برسه به کتک و دعوا... اما واقعا بعضی مواقع مادر بعنوان یک انسان کم میاره عصبی میشه و باید یاد بگیره خودشو کنترل کنه این کار خیلی مهمه. البته با تنبیه بدنی بشدت مخالفم و همین رو میدونم که حفظ ارامش خیلی خیلی مهمه.
تمام ترسم از این است که یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من بیدار نشسته باشم ...
ضمن اینکه به نظرم خیلی از پرخاشگری ها و لجبازیهاش می تونه در اثر ورود فرزند دومتون باشه اجازه ندید وجود فرزند دومتون به جای اینکه فرصتی باشه برای دخترتون تا حس خواهریش تقویت بشه و موجب افزایش اعتماد به نفس و احساس بزرگی اون بشه باعث بشه که بین شما و اون فاصله بیفته و موجب دشمنی اون با برادرش بشه. عزیزم امیدوارم با صبر و حوصله بتونی به مشکلاتت غلبه کنی. اینو بدون که اولین اولویت یه مادر تو زندگی تربیت یک فرزند خوب هست.
مهربانی را اگر قسمت کنیم،‌من یقین دارم به ما هم می‌رسد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست عزیز همه ما این دوران رو گذروندیم اولا شما و پدرش باید به خودتون مسلط باشید با عصبی شدن و کتک زدن نه تنها کاری درست نمیشه بلکه بدتر و درآینده باعث مشکلات لا ینحل میشه به نظر من شما ابتدا رو خودتون و ارتباطتون با همسرتون کار کنید اگر رابطه شما خوب باشه حتما روی فرزندتون موثر هست و شما توقع نداشته باشید یه شبه رفتار فرزندتون تغییر کنه شما باید با اون مثل دوست رفتار کنید عزیزترین و ارشمندترین دارایی شما فرزندتون هست آیا غیر از اینه؟ شما باید نهایت تلاشتون رو انجام بدید. مثلا مادر و پدری که از فرزندشون توقع کتاب خوندن و مطالعه دارن ولی دیغ از این که خودشون یک صفحه کتاب بخونن محبت رو در زندگیتون جاری کنید نسبت به همسر اول و فرزند اگر بچه ها محبت واقعی رو در خانواده حس کنن خیلی از مشکلات حل میشه اول آرامش خودتون و هسرتون مهمترین عامله و سعی کنید دوستانه با فرزندتون برخورد کنید کاری نکنید که بعدها خوتون رو سرزنش کنید برای کارهای خشونت امیز عصبانیت و رفتارهای نادرست و نابجا فرزند دختر نیاز به مهر و محبت و اعتماد به نفس بیشتری داره و مادر میتونه بزرگترین حامی اون باشه