2777
2789

دوروزه تب داره دیروز تب کرد واسه امروز نتونستم از دکتر وقت بگیرم واسه فردا وقت داد امروز ملا تب داشت شربت استامینوفنشو هم میدم ولی اصلا پایین نمیاد سرفه هم شاید هر یک ساعت دوسه تا سرفه پشت سرهم داره و باز میره. خیلی میترسم دور ازجونش  کرونا باشه. چیکار کنم تا فردا. بردم دکتر دوهفته پیش نه تب داشت نه سرفه فقط خیلییی کم ابریزش بینی داشت انتی بیوتیک داد واسه سرماخوردگیش و گفت اگه حتی خوب شد بازم تا یکهفته بده و بچم روز دوم خوب شد و من انتی بیوتیک و ادامه دادم و همین جمعه تموم شد میگم نکنه بی دلیل چون انتی بیوتیک دادم اینطور شده اخه دکتره عمومی بود و ن گلو نه گوش بچه رو نگا کرد همینجوری انتی بیوتیک داد

تیکر پنج سالگی دخترمِ😘😘😘

ببر دکتر تبش زیاده

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شربت بروفن بده تب میاد پایین زود

گلم پروفن و یکماه بیشتره باز کردم اونو میشه بدم یا برم بخرم یکی دیگه. خدا خیرت بده پروفن اصلا یادم نبود.اینقد استرس دارم گیج میزنم 

تیکر پنج سالگی دخترمِ😘😘😘
2805

اولا هيچ و هيچ وقت بچتو دكتر عمومي نبر هميشه متخصص اطفال،بعدم مگه جايي بودي كه مشكوكي به كرونا؟ اگه اره كه پس كرونا هست اگه جايي نرفتي يا كسي اطرافت مريض نبوده تب ويروسي هست اگه شربت ميخوره بروفن بده اگه نه شياف استامينوفن ١٢٥ هر ٦ ساعت تا فردا كه ميري پيش متخصص

اولا هيچ و هيچ وقت بچتو دكتر عمومي نبر هميشه متخصص اطفال،بعدم مگه جايي بودي كه مشكوكي به كرونا؟ اگه ...

جایی نرفتم فقط ینفر اومد خونمون که اونم میگم اگه کرونا داشت باید زودتر از بچه من خودش حالش بد میشد دیگه این خوبه حالش اخه. اها راستی تب ویروسی که گفتید چجوریه گلم. یه نفر دیشب بهم گفت که یه ویروس جدید اومده بچه هارو مریض میکنه مواظب بچت باش نکنه اونه. اگه ویروسی باشه باید چیکار کنم درمانش با چیه

تیکر پنج سالگی دخترمِ😘😘😘
جایی نرفتم فقط ینفر اومد خونمون که اونم میگم اگه کرونا داشت باید زودتر از بچه من خودش حالش بد میشد د ...

پسر من تب ويروسي گرفت البته سرفه نداره تب ويروسي فقط تب هست ٣٩ اينا ميرفت دوتا شياف ميزدم چون پايين نميومد اصلا بعد از سه روزم خودش خوب شد اره تب ويروسي امسال زياد بود تو بچه ها 

پسر من تب ويروسي گرفت البته سرفه نداره تب ويروسي فقط تب هست ٣٩ اينا ميرفت دوتا شياف ميزدم چون پايين ...

ای بابا. ایشاالله که بچه منم زود خوب بشه. اینقد مریض میشه که بخدا خسته شدم دیگه کلی بهش میرسم تقویتش میکنم یک روز درمیون یخرده گوشت میذارم تو شیشه بپزه بازم بسکه مریض میشه همه میگن تو هیچی نمیدی ب بچه که اینقد ضعیفه و زود مریض میشه

تیکر پنج سالگی دخترمِ😘😘😘
پسر من تب ويروسي گرفت البته سرفه نداره تب ويروسي فقط تب هست ٣٩ اينا ميرفت دوتا شياف ميزدم چون پايين ...

دکتر هیچ دارویی نداد واسه  تب ویروسی بچتون؟ 

تیکر پنج سالگی دخترمِ😘😘😘
گلم پروفن و یکماه بیشتره باز کردم اونو میشه بدم یا برم بخرم یکی دیگه. خدا خیرت بده پروفن اصلا یادم ن ...

اشکالی نداره بده تب میاره پایین .ببخشید دیر اومدم سایت ...تب دخترتون اومد پایین