2777
2789
عنوان

با شکم شل و آویزون چیکار کنم؟

4238 بازدید | 11 پست

دوستان من حدود ۴۵روز پیش زایمان طبیعی کردم حالم بد بود بابت بخیه ها...تنبلی کردم شکم بند نبستم شکمم خیلی بیریخت شده هم رنگ پوستش سیاه شده هم کلا شل و آویزونه و بزرگ هم شده 

چیکار کنم😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شکم بندو ببند جمع میشه بچه شیر بدی میره تو نگران نباش نه ماه تغییر داشته بدنت طول میکشه تا بکردی مث قبل بشی

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
الان دیر نیست؟؟

جمع میشه خواهرشوهرمن مدام میبست شکم اونم ناجور شده بود بعد یه مدت که بچه شیر میخورد خیلی لاغر شد شکمو ایناشم جمع شد من خودم بعد زایمانم خواهرم نمیزاشت شکم بندو بندازم اونور میومد برام میبست  اون موقعه خیلی خوب شدم جوری که بعد یه هفته رفتم بیمارستان برای یع کاری پرستاره باورش نمیشد میگفت واقعا تازه زایمان کردی اما الان بعد  یکسال خیلی شکم دراوردم  اعصابم داغون شده...

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!