2777
2789
عنوان

ناتوانی جنسی و طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 48 پست

وا چه تاوانی الکی شمارو نگه داره به زندگی که نیس تاوان نداره سعی تو بکن ترکش بده نکرد طلاق بگیر الان ۲۴ سالته چن سال دیگه نمیتونی طلاق بگیر تا زندگیتم خوب نشده بچه دار نشو گناه داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا !!!! برادر من چند سال درگیر بود خداروشکر ترک کرد الان ۲ تا بچه داره عین گل زندگیشم عالی

هیچ تضمیتی نمیتونین بکنین که دوباره سراغش نره درسته برادرتونه اما  اینو در نظر بگیرین که ادم ممکنه سالها با یه نفر زندگی کنه بدون اینکه ذره ای بشناستش

راست میگه کمکشکن ترک کن 

با طلاق چیزی درست نمیشه 

بفرستش کمپ یا تو خونه کمکش کن ترک کنه 

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋

تو سنت هنوز کمه، جداشو. لیاقت زندگی بهتر رو داری

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              
جوری بود که همه به مامانم میگفتند ولش کن تا بمیره

عزیزم برادر شما خودش خواسته ترک کنه، وقتی یکی نخواد غل و زنجیرشم کنی بازم میره سمت مواد، مثل شوهر یکی از اشناهامون،حتی خونشم عوض کردن ولی بازم ترک نکرد😶

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
اتفاقا اگ بچم داشت باید میرفت این مواد توهم زا هستن اصلا تکلیفشون مشخص نیست یهو اسی خدای نکرده  ...

🤦‍♀️ آره ما یکی تو خونوادمون داشتیم شیشه میکشید زن و بچش شب از ترس خواب نداشتن میگفت خیلی توهم میزنه.

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   
چرا !!!! برادر من چند سال درگیر بود خداروشکر ترک کرد الان ۲ تا بچه داره عین گل زندگیشم عالی

اره..داداش منم اعتیاد شدید ب شیشه داشت....شاید نزدیک پونزده سال..

تو ۳۵سالگی با زجر زیاد ترک کرد

۳۷سالگی زن گرفت..الانم دوتا دسته گل داره...و زنش میگه تو خونوادم شوهر خودم از همه دامادا مهربونتره از بس ب زنش بها میده

سرکارم رفت و انشاءلله صاحب خونه هم میشه

ادم معتاد خودش باید بخاد ترک کنه و اراده کنه

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……
اره..داداش منم اعتیاد شدید ب شیشه داشت....شاید نزدیک پونزده سال.. تو ۳۵سالگی با زجر زیاد ترک ...

من نمیتونم دیگه بهش اعتماد کنم الان میگه ترک کردم برگرد ولی واقعا هیچ تضمینی نیست دیگه خسته شدم

بخدا تشنج می‌کنه آنقدر کاراهای عجیب غریب انجام میده اصلا احساس امنیت ندارم

شاید با اقدام ب رفتنت ترک کرد..ی شانسی ب خودت بده ببین چی میشه

اگه نشد تا جوونی جدا شو

تا چهل سالگیت هم فرصت مادر شدن داری

از پدر شوهرتت بخاه  خرجت کنه تا ی هنری یاد بگیری

حقت رو از زندگی با پسرش بگیر

ی هنر یاد بگیر و بمون سر زندگیت...اگه درست شد ک هیچ

اگر نه حداقل مستقل میشی واسه خودت بعد جدا شو

بچه هم نیار

اول با خرج پدرشوهرت ی هنری یاد بگیر..وظیفشونه واست خرج کنن ..منتی نیست...داری با پسر مشکل دارش زندگی میکنی واونم جلو فک و فامیلش پز متاهل بودن پسرش رو میده

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……
2810