2777
2789
عنوان

ناتوانی جنسی و طلاق

766 بازدید | 48 پست

سلام دوستای گلم من چند ماهه اومدم برای طلاق همسرم 7ساله ک اعتیاد داره به قرص ترامادول ومتادون الان پنج ساله ک اصلا نعوظ نداره وفقط عین خواهر و برادر زندگی میکنیم از اون ور اصلا سرکار نمیره همیشه خوابه و همیشه خرج منو یا باباش میده یا داداشاش خدارو شکر بچه ام ندارم کلا 24سالمه از نظرم ادامه این زندگی عاقلانه نیست ولی همش بهم میگه تو منو درک نمیکنی اعتیاد دارم افتادم تو دام بخوای با این حال تنهام بزاری تاوان پس میدی😥

😬چ اعتماد بنفسی 

تاوان خود تویی

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترکش بده اگ زن زندگیش میخای باشی

درزخم زبان، فوق تخصص دارد🎈یک ریز کنایه بر سرت می بارد🎈او جز خود احمقش کسی دیگر را🎈یک آدم ساده هم نمی پندارد🎈انگار که ازدماغ فیل افتاده است🎈یا از شکم‌کروکودیل افتاده است🎈اما ورم قوزک پایش گوید🎈از روی درخت نارگیل افتاده است🐵خانم!!!شما که درس نخواندید...پس کجاااا!!!کییی!!!!دکترای زخم زبان گرفته اید!!!!  

عزیزم ۷ سال زمان زیادی داشتی برا کمک بهش.وقتی تغییر نکرده بنظرم جداشو برو دنبال زندگیت‌.خدارو شکر کن که بچه نداری وگرنه باید میسوختی و میساختی

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   

تنهاشون نذارین.
یه برنامه ای تو رادیو اصفهان پخش میشد که هرکی معتاد بوده اونجا میرفته ترک میکرده.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

وقتی می‌تونه حرف از تاوان بزنه که از تو کمک بخواد برای رهایی از مشکلاتش و تو کوتاهی کنی، اما اگه هیچ تصمیمی برای تغییر این اوضاع خودش نداره، جدا شو. 

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...

بگو دام خود تویی

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
2810