2777
2789
جراحی کار سنگینیه، ژل یا چربی تزریق کن، لیفت با نخ هم میگن خوبه

منظورم همین لیفت با نخ بود 

نمیدونم خوبه یا نه؟

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

مامان من یکم سنش بالا بود و افتادگی صورت داشت. ازونجایی که ی خانوم قرتیه با چروکای صورتش نمیتونست کنار بیادو یکم افسردگی گرفته بود ما بچه هام تصمیم گرفتیم با هزینه خودمون مامانو برای عمل لیفت صورت در تهران ببریم. البته چون سنشون کم نبود روی انتخاب دکترشون خیلی حساس بودیم. خواهرم کلی سرچ زد توی اینترنت تا بتونه یک دکتر خوب پیدا کنه که خداروشکر از اون همه وقتی که گذاشتیم خیلی راضی هستیم و مامانمم خداروشکر عمل خیلی راحتی داشت. اسم دکترو نمیگم چون برای هر صورتی و هر هزینه ای که در نظر دارین بنظرم یک پزشک میتونه بهترین نتیجه رو براتون داشته باشه.
این لینکی که براتون میذارم بهترین دکترای لیفت صورت تهرانو معرفی کرده، نمونه کاراشونو هزینه هم گذاشته. اگه خواستین خودتون باهاشون تماس بگیرین و شرایطتونو بگین تا براتون وقت مشاوره بذارن
https://pezeshk24.com/face-lift-in-tehran/

خاله من پارسال پیش دکتر شهریار حدادی انجام داده.. هزینه ها که فک کنم تغییر کرده ولی اگر سوالی داری بگو ازش بپرسم
هزینه هم شماره میزارم از منشیش بپرسید اگه میخواین
09213585456

بشقاب دیوارکوب دلبر و جذاب😻💥

برای تمام مناسبتها🎁🎊

نصف قیمت بازار🙀🏃

به پستام سر بزن👈💜

روز مادر نزدیکه😍💚

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙                     

من مادرم دو سال پیش دکتر نصیبه رستمی براش انجام داد خیلی خیلی راضیه هزینه هم اون موقع معقول بود الان نمیدونم چقد شده می تونی بری مشاوره بپرسی اما در کل جراحی خوبیه خیلی جوون می کنه

برای لیفت صورت من دکتر شهریار حدادی پیشنهاد می کنم مامان من بعد از کرونا 9 کیلو کم شد اصلا آب شد ی جورایی صورتش خیلی لاغرو چروک شده بود پیش دکتر شهریار حدادی لیفت کرد صورتشو چرب تزریق کرد و ابروهاشو جراحی کرد... الان به زنم به تخته 20 سال جوون تر شده انگار

ببین این که بخوای ژل و چربی تزریق کنی صورتت بزرگ میکنه لیفت خیلی قشنگ میشه اگر می خوای من یه دکتر خوب برای این جراحی میشناسم واست سایتش میذارم درباره جراحی لیفت صورت بخون حتما دکتر لیلا ملکی دکتر خوبیه و مطبش توی تهرانه بازم خودت توی پیجش هم برو https://drleilamaleki.com/نمونه کاراش ببین

لیفت صورت اگه پیش یه دکتر خوب انجام نشه خیلی رو چهره تاثیر منفی میذاره ادم یا نباید انجام بده یا پیش یه دکتر خیلی خوب انجام بده من خواهرم پیش دکتر سهراب مرادی لیفت صورت کرد خیلی خوب شده

[QUOTE=222243518]ببین این که بخوای ژل و چربی تزریق کنی صورتت بزرگ میکنه لیفت خیلی قشنگ میشه اگر می خوای من یه دکتر خو ...[/QUO

اره من دختر خالمو دیدم رفته بود پیش این دکتر خودمم تصمیم گرفتم که برم الان 4 ماه شده رفتم خدایی خوب بود کارش خیلی راضیم البته پیج اینستاگرامشم نمونه کار اینا زیاد هست 

2810