2777
2789
عنوان

چیکار کنم چطوری این درس رو بخونم ؟

109 بازدید | 6 پست

امتحان داریم فیزیک سه فصله

سه روزم وقت دارم 

امروز یکی ازون سه روزش بود 

تقریبا ی فصل رو تموم کردم 

الان هنوز می‌خوام سه چهار ساعتم بخونم بعد بخوابم .

فصل جدید رو شروع کنم و مرور این جاهایی ک خوندم بمونه روز آخر؟ یا همون ک امروز خوندم مرور و رفع اشکال کنم فردا فصل جدید رو شروع کنم 

با دلیل بگین کدوم 🥺🙏

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌

همین فصل را مرور کن تا کاملا یادگیری دیگه فردا استرسش و نداشته باشی و با خیال راحت بتونی بری سراغ فصل بعدی

اگه بخوای بزاری برای فردا ممکنه استرس بگیری ، برنامت بهم بریزه و..‌

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
همین فصل را مرور کن تا کاملا یادگیری دیگه فردا استرسش و نداشته باشی

راست میگی اگه فکرم پیش این بمونه اون یکی هارم درست حسابی نمی تونم بخونم مرسی 

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وارد فصل جدید بشو چون همچنان که داری فصل اول رو مرور میکنی یهو میبینی غروب شده و تو فقط یک فصل خوندی و استرس خیلی بدی بهت دست میده و ذهنت با وجود استرس دیگه‌‌گیرایی خوبی نداره. اما اگه فصل دوم رو هم‌بخونی روحیه ت بالا میره و حالت بهتر میشه و بهتر پیش میری

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

البته هرکسی یکجوره

من اینجوری بودم

یوقت راهنمایی غلط بهت نداده باشم عزیزم

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃