2777
2789
عنوان

چرا تو چالش ناشناس فحشای زشت میدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 57 پست
اوخیی تاپیک خودشه گوگولوووو دیه توهین کردی توهین میشنوی نفهم اونیه که خودشو به نفهمی میزنه ...

شما کاربر خانمی یا اقا؟؟ 

ولی چه بد حرف میزنی  زشته

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               
استار تر جان منم همیشه به اونایی که چالش ناشناس میزارن خواهرانه میگم نزارن چون واقعا فرهنگ  نیس ...

من همیشه نظرات شمارو توی تاپیک ها خیلی می پسندم

واقعا همیشه درست و به جا اظهار نظر میکنید چه خوب کاربرایی مثل شما زیاد شن

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام چقدر بحث میکنین من نیام تا صبح میخواین ریپلای کنین؟ قفل کنین تاپیکو تا هردوتون رو قطع نکردم

من توهین نکردم

این کاربر توهین کرد بهتره حرفاشو بخونید

خودتو جر میدی...

اونی نفهمه که.. این ادبیات یه خانمه واقعا!

این جملات چه معنایی داره؟ و اگر تاپیک من انقدر به مزاجش ناخوش میاد چرا دکمه خروج از تاپیک رو نمیزنه؟ این همه کاربرا اومدن مودبانه نظر دادن و رفتن... دوستشم اورد تو این تاپیک که بیاد ازش دفاع کنه اما همین که دید شما اومدی فوری پیامشو پاک کرد  

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
خب تو توی جایگاهی نیستی که موفق بودن یا نبودن کسیو تعیین کنی اونم با این ادبیات کوچه بازاری که معلوم ...

شما شروع كردي توهين كردنو 

نميفهمم اين همه مقاومت براي چيه!!

شما اگه خودت چالش نذاشتي چطوري انقدر در مقابل ي كامنت ساده اون كاربر توهين كردي !

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
شما شروع كردي توهين كردنو  نميفهمم اين همه مقاومت براي چيه!! شما اگه خودت چالش نذاشتي چطوري ا ...

دختر خوب 

بعد این پنج سالی که من تو سایتم دیگه خودم همه رو درس میدم

رفت دوستشو اورد؟؟ اخی  

من توهین کردم اوکی یک جمله از توهیناتم بنویس 

تا نی نی یارم اومد کامنت قبلی رو از ترست پاک کردی؟؟

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
دختر خوب  بعد این پنج سالی که من تو سایتم دیگه خودم همه رو درس میدم رفت دوستشو اورد؟؟ اخی &nb ...

مثلا از تو بترسم؟

ب طرف ميگي نميفهمي توهين نيست

اون گفت رديف كردي شد توهين!

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
مثلا از تو بترسم؟ ب طرف ميگي نميفهمي توهين نيست اون گفت رديف كردي شد توهين!

تو چرا داری خودتو میزنی به در و دیوار؟؟ خودش زبون داشت 

خداااااا رفت دوستاشو اورد 

محض اطلاع نمیفهمی توهین نیست من حتی محترمانه گفتم من منظورم توهین نبود من گفتم در مقابل فهمیدن مقاومت میکنی یعنی کاملا متوجه میشی چی میگم ولی علاقه به انکار داری و منم توضیح دوباره نمیدم 

اونوقت خودتو جر میدی 

نفهم اونیه که... این سطح پایین حرف زدنت خیلی مودبانه ست؟؟   

فحش دادن واقعا صحیح نیست چه باید گفت باید فرهنگ سازی بشه اما همیشه این اقایون نیستن که فحش میدن

دقیقا نمونه اش همین حالا

درخواست دوستی های از قبل فرستاده شده کجا تایید میشه؟

تو چرا داری خودتو میزنی به در و دیوار؟؟ خودش زبون داشت    خداااااا رفت دوستاشو اورد&nbs ...

جدا توهين نيست ؟

پس منم توو جمله هام استفاده ميكنم براتون

شما نميفهمي كه پست ايشون هم توهيني به شما نبود اگه بقول خودتون چالش نذاشتين

هرچند شما ٢ تا پست بالاترم به يكي ديگه پريدي پس تو ذاتتونه

حالا چون شما زياد نميفهمي ادامه نميدم و ريپلاي بعدي رو جواب نميدم و نميخونم😁🚶🏼‍♀️

دقیقا نمونه اش همین حالا درخواست دوستی های از قبل فرستاده شده کجا تایید میشه؟

تمام کنین لطفا و قفل کنین ادامه بدین قطع میشین

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
جدا توهين نيست ؟ پس منم توو جمله هام استفاده ميكنم براتون شما نميفهمي كه پست ايشون هم توهيني به شم ...

خانم محترم

من دیگه بعد این همه سال که توی این سایت عضو بودم همه رو خوب میشناسم اتفاقا خود شما جز همون هایی هستی که تو تاپیک هرکی وارد میشی قشنگ طرفو نیش میزنی خودم بارها دیدم حتی اینو بهتم گفتن... 

خیلی ظاهرا حرف حق تو گلوتون گیر کرده که طرف رفته دوستشم اورده این حجم از بیکاری قابل تحسینه بخدا  

یکبار گفتم بازم میگم کسی که باطنا ادم ناراحتیه پس پیش زمینه توهینم داره چون خودش مدام در حال متلکه من توهینی نکردم و مهم اینه خودم و خدای خودم اینو میدونیم

اگه نمیخوای بخونی چرا انقد چسبیدی به تاپیک من ؟؟؟ خب برو تاپیکای دیگه  

جر میدی خودتو و... نفهم اونیه که... این حرفا تو فرهنگ لغت شما توهین نیست؟ خب خداروشکر که من اونجایی که شما بزرگ شدی بزرگ نشدم و خوب میفهمم به هم نوع خودم نگم خودتو جر میدی و ... کلی حرف دیگه... خوش باشید  

تمام کنین لطفا و قفل کنین ادامه بدین قطع میشین

نی نی یار من بخاطر توهین تگ کردم بیاین

اونوقت بجای اینکه پیام هارو ببینید به من تذکر میدین؟؟؟

من سرم گرم تاپیک دیگه بود و دیدم مدام اعلان دارم

من کشش میدم بعد این کاربر رفته دوستش رو اورده؟؟؟ این واقعا کجاش به حق و انصافه؟

نی نی یار من بخاطر توهین تگ کردم بیاین اونوقت بجای اینکه پیام هارو ببینید به من تذکر میدین؟؟؟ من س ...

به همه گفتم نه تنها شما

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه