2777
2789
عنوان

چرا تو چالش ناشناس فحشای زشت میدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 57 پست
@نی_نی_یار_پنج     @نی_نی_یار_شب     نی نی یار لطفا یه رسیدگی بفرمایید من ...

عزیزمممم😂

یه کار بجا کرده باشه تو زندگیت همین بوده

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪
کاملا از طرز نوشتنت مشخصه چه شخصیت پایینی داری  من نگفتم نفهم و توهینم نکردم گفتم حرف منو نمیف ...

شوخی و محترمانه؟؟😂😂

حرص و عصبانیت از کامنتات میباره از اول دوم گفتن کامنتت مشخص بود😉

تعادل نداری تاپیک نزن به تو مربوط نیست و نمیفهمی و رو فهمیدن مقاومت میکنی و اینا همه توهینه حالا تو فرهنک شما نیست دیگه بحثش جداس😉

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجا تاپیک منه ها تو باید درو ببندی جیگر     میگم نمیفهمی...     گفتم من چالش ...

میگم نمیفهمی؟؟؟؟

این قربون صدقه نیس که هست؟😉

شوخی و محترمانه؟؟😂😂 حرص و عصبانیت از کامنتات میباره از اول دوم گفتن کامنتت مشخص بود😉 تعادل ندار ...

من حرص نمیخورم برا چی حرص بخورم؟ برام مهمی؟ میشناسمت؟ تاثیری تو زندگیم داری؟ شخص خاصی هستی؟ کدومشی گل؟؟؟  

نمیبینمت در این حد بگم واقعیت

اتفاقا کاملا مشخصه ادم ناراحتی هستی کلا چون همیشه دیدم میپری به اینو اون  

اره کار مفیدم کردم صدالبته چون دوست ندارم ادمایی که هرچی به دهنشون میاد میگن راحت جولان بدن و توهین کنن به دیگران

حرفم خیلی بهت برخورد؟ بلد نیستی سرت تو کار خودت باشه که بهت برخورده  چون چه بخوای چه نخوای اینجا تبادل نظره هرکی هر تاپیکی بخواد میزنه تا وقتی که خلاف قوانین سایت نباشه 

پس تو نمیتونی تعیین تکلیف کنی برا کسی که چرا کسی چالش میذاره چرا کسی تاپیک عکس میزنه چرا کسی اینو نوشت اونو نوشت

این یه حقیقته برات تلخه؟ اوکی ولی همینه که هست ناراحتی میتونی دکمه خروج بزنی از سایت  

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
من حرص نمیخورم برا چی حرص بخورم؟ برام مهمی؟ میشناسمت؟ تاثیری تو زندگیم داری؟ شخص خاصی هستی؟ کدومشی گ ...

طومار نوشتی چرا از حوصله خارجه فک کن خوندنش 

میگم نمیفهمی؟؟؟؟ این قربون صدقه نیس که هست؟😉

قبلش که گفتم در مقابل فهمیدن مقاومت میکنی و صدالبته که درست گفتم و در راستای صحبت قبلی این حرف رو نوشتم

هرکسی هرچیزیو با پیش زمینه خودش برداشت میکنه و شخصی مثل تو که مدام در حال متلک پرونی تو تاپیکاست پس عادیه که با پیش زمینه خودت فکر کنی دارم توهین میکنم  ولی خب مسئله شماست نه من و برام مهم نیست به هیچ عنوان شب خوش

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
طومار نوشتی چرا از حوصله خارجه فک کن خوندنش 

حالا حوصله نداری همش اینجایی

3 تا 3تا پیام میذاری   خب خداروشکر

قبلش که گفتم در مقابل فهمیدن مقاومت میکنی و صدالبته که درست گفتم و در راستای صحبت قبلی این حرف رو نو ...

سعی میکنی مودب و قلمبه سلمبه حرف بزنی اما متاسفانه موفق نیستی حرص و خشمت زیاده کلا😉😂😂

از طومار نوشتنت مشخصه خالی نشدی هنو😂😂

عب نداره برو چالشتو بزن میدونستم نمیگفتم نزنی

شبمم که خوشه ولی باز تلاشمو میکنم 

این شب خوش و موفق باشی و فلان که آخر کامنتا میزارین باز اونم یه نوعی خالی کردن خشمه 😂😂😂

حالا حوصله نداری همش اینجایی 3 تا 3تا پیام میذاری     خب خداروشکر

گفتی شب خوش گویا😂😂😂😂😂😂

از اونای صدبار خدافظی میکنی عجیییجم اول تو قط کن

استار تر جان منم همیشه به اونایی که چالش ناشناس میزارن خواهرانه میگم نزارن چون واقعا فرهنگ  نیست و خب اکثرا میان و دری وری مینویسن و فقط کسی که چالش گذاشته ناراحت میشه چون اینجا همه مدل ادم هست و واقعا نمیدونی چه کسی میاد تو چالش تو اینستاگرام طرف از بازیگر خوشش نمیاد میاد فالو میکنه و کلی چرت میگه بهش دیگه وای به حال اینکه چالش ناشناس باشه من کارشون تایید نمیکنم که ناسزا میگن ولی خب بهتره اون عزیزان هم از اول راه برای اونا باز نکنن 🌹

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
سعی میکنی مودب و قلمبه سلمبه حرف بزنی اما متاسفانه موفق نیستی حرص و خشمت زیاده کلا😉😂😂 از طومار ن ...

خب تو توی جایگاهی نیستی که موفق بودن یا نبودن کسیو تعیین کنی اونم با این ادبیات کوچه بازاری که معلومه از کجا و چه لولی میاد

تو بشین استیکر خنده بذار تا صبح که بگی وای من چه خوشم من حرصم نگرف واااااااای جوابشو دادم تو که خالی شدی چرا چسبیدی تاپیک من؟؟

بابا کنده شو دیگه خوب نی دختر انقد سیریش باشه جایی باش که بخوانت   و جات باشه

استار تر جان منم همیشه به اونایی که چالش ناشناس میزارن خواهرانه میگم نزارن چون واقعا فرهنگ  نیس ...

بله عزیزم حق باشماست 

ولی خیلی بعضیا کار زشتی میکنن میرن فحش میدن حالا نه به خودشون به خانوادشون توهین میکنن

من خودم تو تاپیک دیدم فحش مادر داده بودن به اون کاربر!  جای تاسف داره

بله عزیزم حق باشماست  ولی خیلی بعضیا کار زشتی میکنن میرن فحش میدن حالا نه به خودشون به خانوادش ...

بله متاسفانه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
حالا حوصله نداری همش اینجایی 3 تا 3تا پیام میذاری     خب خداروشکر

سلام چقدر بحث میکنین من نیام تا صبح میخواین ریپلای کنین؟ قفل کنین تاپیکو تا هردوتون رو قطع نکردم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

فحش دادن واقعا صحیح نیست چه باید گفت

باید فرهنگ سازی بشه اما همیشه این اقایون نیستن که فحش میدن

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               
2810