2777
2789
عنوان

چرا تو چالش ناشناس فحشای زشت میدن؟

470 بازدید | 57 پست

دلیلش چیه بنظرتون؟

اونم نه فحش عادی در حد احمق و بیشعور

فحشای خیلی رکیک و زیر شکمی  

اینم بگم فقط برا من پیش نیومده میبینم به همه ازین توهینا میکنن ادم حس میکنه کاربرا به زور جلو خودشونو نگه داشتن و دارن منفجر میشن از فحش ندادن

و اگه ازاد بود چه حرفا که زده نمیشد  

یا حس میکنم کاربرایی که با کاربری خانوم اومدن مرد هستن در اصل

زشته بابا نکنید

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

کلا فکر میکنن ناشناسن نمیدونن یک خدایی اون بالاس 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا کار شما غیر عاقلانه تره 

مثلا که چی ناشناس تو ی سایت بی در و پیکر 

مثلا میخایید چی بشنوید؟

سوالای دارید بپرسید تو سایت اگه نه هم رد شد 😐😐😐ای لوس بازیا چیه 

تیکر لاغری وزن اولیه ۷۲_وزن هدف ۶۶رژیم کتوژنیک

بخدا اولین پیام فحش بود رکیک

حالا بهروز دختره..فحشا حساب نمیشن😐😂

ولی تروخدا ادبتونو حفظ کنین.عقده ایااااا

مبتلا به سندرم سلنوفیل🌙این کاربری متعلق به شوصون نفر میباشد....پس اگر دیدید کاربر فازش مشخص نیس و انگار دَوا (مواد مخدر) زده و هر دقیقه فازی میگیرد نگران نباشید... این طبیعیست!    ❤منو بهروز یه تیمیم بدون هم یتیمیم❤💙پایدار تا پای دار💙             ومن شر حاسدن اذا حسد مخصوصا اقدس ور پریده🧿متاهل و متعهد بهروز جان!! با آنکه میدانم هیز... چشم چران... تهی دست... فقیر... معتاد،خمار، هستی. با انکه میدانم با اقدس به من خیانت کردی😭💔امــا هنوز هم دوستت دارم. مرد من سایه ات کم نشود از سر من...... شاید تو راست میگویی و این ها همه حساسیت های بارداری هستن.... ولی این را بدان که من عاشقت هستم و اگر به تو گیر میدهم به خاطر عشقی است که در جانو قلبم زده ای.... تو چیز هایی را می بری و دیگر پس نمی دهی.!  نامــرد فکر نمی کنی من قلبم را نیاز داشته باشم؟. 😪💔   همیشه تو را درک میکنم...من درک میکنم که چه زجری میکشی به خاطر این فقیر بودنمان....من درکت میکنم که به خاطر این دنیای نامرد دس به کشیدن هروئین....کوکائین....شیشه....کپسول...بنگ...علف و مخلفاتش میزنی😭💔 ولی امید دارم که خوب میشی وسایه اقدس ازسرزندگیمان کم میشودنگران دوقلوهایمان نباش ب دنیا آمدند❤ولی سایه اقدس هنوزمم هس و کم نشده. عوضی بچهامم بردن روی اون و قیاقه هاشون شبیه اونه. بهروزم تو فقط تو کمپ مراقب خودت باش🧿🧿timtima

وای وای یکی برام ی فش ناموسی ....😡😡😡😡😡😡 بیشعوررر

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
چون میتونن😂💔  فک کنم عصبانیتشون اینجا خالی میکنن

اخه عصبانی از چی؟

مثلا من کاربرایی ک چالش میذارن اصلا هیشکی رو نمیشناسم چرا ادم باید فحش بده کسی که نمیشناسه رو  

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

اسی راستی برای چالش ناشناس اینستا هم باید همین لینک رو بزارم یا لینک جدید هم میتونم بسازم؟؟

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
والا کار شما غیر عاقلانه تره  مثلا که چی ناشناس تو ی سایت بی در و پیکر  مثلا میخایید چی ...

به شما ربطی نداره این یک

دوما من چالش نذاشتم الان تو تاپیک چند نفر رفتم دیدم فحشای زشتی بهشون دادن

اینجا تاپیک زدن ازاده هرکی هرچی دلش بخواد میتونه پست کنه

شمام اختیار انگشتات دست خودته عنوان رو که میبینی میتونی نری توش   

اسی راستی برای چالش ناشناس اینستا هم باید همین لینک رو بزارم یا لینک جدید هم میتونم بسازم؟؟

نمیدونم راستش

منم دیدم لینک میذارن ولی حواست باشه هیچ وقت نری لینک کسی

چون بعضی ربات ها هستن که ایدی طرف میوفته و ناشناس نیست یه جور کلکه  البته تو اینستا اینطوره ها

اخه عصبانی از چی؟ مثلا من کاربرایی ک چالش میذارن اصلا هیشکی رو نمیشناسم چرا ادم باید فحش بده کسی که ...

نه کلا چون جایی برا فوش دادن به طرف مورد نظر ندارن میان تو ناشناس تو و اره کلا اگه کسی عصبی باشه همه افراد جهانو ورشکست میکنه😂

خودت باش و دوستش داشته باش.
نمیدونم راستش منم دیدم لینک میذارن ولی حواست باشه هیچ وقت نری لینک کسی چون بعضی ربات ها هستن که ای ...

نمیدونی چجوری اینجوری میزارن😭 خ دوس دارم بدونم 

2810