2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورم فامیل خودمون بود به اضافه خانواده خودم

الان خونواده خودتون یعنی همسر و بچه هاتون. باید مواظب تربیت در داخل خونه تون باشین. من هم نحوه رفتار خانواده ام را نمیپسندم ولی مسئولیتی جز تذکر در مقابلشون ندارم

الان خونواده خودتون یعنی همسر و بچه هاتون. باید مواظب تربیت در داخل خونه تون باشین. من هم نحوه رفتار ...

راستش تلویزیون ما چون بیشتر روی شبکه قرآن هست کمی به مذهب علاقه مند شده ولی واقعا بچه های اقوام اصلا هیچ وقت در مورد مذهب حرف نمی زنند اصلا بچه های الآن نمیدونم درست هست یا نه ولی می گند بینشون مذهب کم رنگ شده آیا واقعیت داره کلا بهترین جایی که بچه میتونه ببینه و خیالم راحته تلویزیون خودمونه حداقل شبکه های ما چیزهای بد نشون نمیده واقعا این خیالمو راحت کرده

نع کار اشتباهی کردی

درستع میگن نباید چیزی رو دل بچه ها بمونه ولی گاهی مخالفم با این موضوع

شما وقتی بچت گریع کرد رفتی براش گرفتی اون بچه یاد میگیره از این به بعد هرچی که خواس گریه کنه تا براش بخرین 

جدا ازاین چرا به بچه ۴ ساله تبلت و گوشی بدین

روی ذهنش تاثیر میذاره و کاملا مضره

کاش حداقل تا ۱۰ ،۱۲ سالگیش صبر میکردی

نع کار اشتباهی کردی درستع میگن نباید چیزی رو دل بچه ها بمونه ولی گاهی مخالفم با این موضوع شما وقتی ...

راستش من واقعا تحمل این که بچم گریه کنه راستش خودم هم مخالف بودم و نمیخواستم به فامیل به خاطر تبلت حسودی کنند ولی سعی دارم میکنم اشتباهم رو جبران کنم

راستش تلویزیون ما چون بیشتر روی شبکه قرآن هست کمی به مذهب علاقه مند شده ولی واقعا بچه های اقوام اصلا ...

اصلا مذهب کم رنگ نشده درونی تر شده. ظاهر سازی کمتر شده. افرادی که معتقدن واقعا با اعتقادشون رفتار میکنن و حاضرن براش هزینه هم بکنن. ولی باز خدا را شکر دغدغه تربیت دینی بچه تون را دارین ولی خوبه که واسش مطالعه هم بکنین و امیدوارم همسرتون هم با شما هم سو باشه

اگر زیر دوازده ساله و برای آموزش مجازی هم مشکلی نداره متاسفانه خیر ؛ در حقش ظلم کردید

من سطل آشغالی عاطفی تو نیستم دوست من ؛ پس اگه از جای دیگه زخمی هستی انرژی های منفی و سلیطه بازیاتو برای خودت نگه دار ؛ چون به محض اینکه متوجه بشم عقده داری پیاماتو نمی‌خونم 😝😉

نه

هرکی هرچی داشت باید بچت داشته باشه!

البته نخوندم بچت چندسالشه ولی تو اینجور مواقع خودم دست بکار میشم میرم چندتا باری جمعی میکنم بچه ها ب هیجان میان ولشون میکنم گوشیو میزارن کنار درحد نیم ساعتم اجازه داره روزانه گوشی بازی کنه نیم ساعتم باهم مطلب علمی سرچ میکنیم دوتایی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
چهار یواش یواش داره میشه ۵

اره خوب کاری کردی ولی مدیریت کن به بازیهای دیگه هم برسه فقط سرش تو تبلت نباشه هم مواظب باش نشکونه پولت حیف شه 😁

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
راستش من واقعا تحمل این که بچم گریه کنه راستش خودم هم مخالف بودم و نمیخواستم به فامیل به خاطر تبلت ح ...

اینکه به بچع فامیل حسودی کنه دلیل نمیشه

هرچیزی حدی داره حسودی کنه بهتر از اینه که تو این سن گوشی داشته باشه

حسودی به چیزی رو از راه درستش جبران کنین شما به جای پول دادن به تبلت میتونستین یه چیزی که واقعا تو این سن نیاز داره یا کلاسی چیزی ثبت نامش کنین باتوجه به روحیاتش

اصلا مذهب کم رنگ نشده درونی تر شده. ظاهر سازی کمتر شده. افرادی که معتقدن واقعا با اعتقادشون رفتار می ...

ممنون آره همین فکر رو هم کرده بودم ولی راستش من اصلا به خاطر کار و خستگیم واقعا وقت کتاب خوندن ندارم آره خداروشکر هنوز کسایی هستند که به خاطر اسلام همه چیزشون رو میدند و اسلامی و مذهبی هستند ولی یک مدت بود فکر میکردم چرا کسی در مورد مذهب حرف نمی زنه پس دلیلش این بود زنم هم البته گاهی وقتا سر تلویزیون دعوامون میشه ولی قبول داره که بیشتر تلویزیون روی شبکه پویا یا قرآن باشه