2777
2789
عنوان

روانشناسی پیام نور

148 بازدید | 10 پست

دیپلم رشته تجربی دارم میخواستم برم روانشناسی بالینی رو بعنوان مثال تو دانشگاه پبام نور یا ازاد خلاصه بدون کنکور بدم، سوالم درباره اینده شغلیمه،من مثلا میتونم بعنوان مشاور تو مدرسه شروع بکار کنم؟؟؟ینی میپذیرن منو؟

اگه روانشناسی بالینی بخونی شغل‌های بهتر از این گیرت میاد 

یعنی بخاطر ندادن کنکور به مشکلی برنمیخورم مثلا برای تاسیس مهد کودک یا مطب؟؟ اخه میتریم مدرسه قبولم نکنه برای مشاور شدنم بیشتر علاقم اینه تو مدرسه مشغول بکار شم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی بخاطر ندادن کنکور به مشکلی برنمیخورم مثلا برای تاسیس مهد کودک یا مطب؟؟ اخه میتریم مدرسه قبولم ن ...

نه مشکلی پیش نمیاد اصلا تو مدرکت اشاره ای نمیشه به کنکور تو مدرسه هم میتونی استخدام بشی 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
نه مشکلی پیش نمیاد اصلا تو مدرکت اشاره ای نمیشه به کنکور تو مدرسه هم میتونی استخدام بشی 

وای مرسی واقن🥰

حالا جز پیام نور ،دانشگاه آزادم بدون کنکور دانشجو روانشناسی بالینی رو میپذیره؟؟؟؟ و اینکه معدل هم مهمه برا پیام نور و دانشگاه ازاد؟؟

وای مرسی واقن🥰 حالا جز پیام نور ،دانشگاه آزادم بدون کنکور دانشجو روانشناسی بالینی رو میپذیره؟؟؟؟ و ...

نمیدونم عزیزم این چیزا رو اطلاعی ندارم 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

پبام نور بالینی داره؟ من لیسانسم پیام نور بود روانشناسی عمومی. بعد ارشدم دانشگاه دولتی درجه یک خوندم . ارشدت باید دانشگاه معتبر باشی . چون با ارشد پیام نور مجوز مطب نمیدن

پبام نور بالینی داره؟ من لیسانسم پیام نور بود روانشناسی عمومی. بعد ارشدم دانشگاه دولتی درجه یک خوندم ...

ینی من فوق لیسانس پیام نور شم مجوز مطبو نمیدن؟؟اگه اینجوری باشه که خب تو مدرسه هم قبولم نمیکنن نه؟شایدم رفتم دانشگاه ازاد نمیدونم

چرا مستقیم رشته مشاوره رو نمیخونی؟ 

اخه میدونی من هنوز امسال برا اولین بار قراره کنکور تجربیو بدم ولی انقد خودمو از الان باختم و استرس قبول نشدن و پشت موندنو دارم که بفکره دانشگاه ازاد و پیام نورم افتادم،عاشق روانشناسی بالینیم هستم....