2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من دو سه روزه توی بانو سنتر عضو شدم. برای دخترم آلبوم عکس درست کردم. هر کسی صفحه شخصی و از این چیزا ام داره. در مجموع امکاناتش 7-8 برابر اینجاست. البته معلومه که هیچ سایتی جای نی نی سایتو نمی گیره. با این همه اطلاعات. ولی بانوسنترم سایت خوبیه.
2805
سلام مامانای گل
من یه دختر دارم که متولد آذر 88 است ماه دیگه باید ببرمش واکسن 18 ماهگی رو بزنه. میشه از تجربیاتتون در مورد این واکسن بگین. اخه تا حالا هر چی از این واکسنا زده بچه بوده و تحرک نداشته.
سلام دخملی من هم 6 مهر 88 دنیا اومده. خودم 10 مهر تولدمه
اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
سلام ژینای عزیز
خوش اومدی گلم

متاسفانه مامانای مهری زیاد اینجا سر نمیزنن
بهتره بیای کلوب واسه صحبت
اینم لینکش
http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=241

ضمنا این مورد ممکنه واسه هر مامانی پیش بیاد ... واسه منم پیش اومده خب ... خیلی ام ناراحت شدم بعدش ... سعی میکنم دیگه تکرار نشه
2810