2777
2789
سلام به همه مامانا. من مامان علی هستم که 19 مهر متولد شد. نی نی من رو خدا دوباره بهم داد و هر روز به خاطر لطفی که در حق من و نی نی ام کرده باید شکر گزارش باشم.
خدایا این همه استخوان داشتم چرا دلم را شکستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  
سلام دوستان
پسمل من 9 مهر بدنیا اومد اسمش رو به افتخار ماه مهر. کیامهر گذاشتم .
پارسال 10 بهمن بود که بیبی چکم بحالت مشکوک مثبت شد و تا 2-3 روز همونطور مثبت میداد که آز هم رفتم منفی شد ولی قلبا مطمئن بودم که باردارم. حتی حس کردم که پسره..... خیلی احساس شیرینی بود. چنان محکم باور داشتم که وقتی جواب آز منفی شد و شوشو بحالت دلسوزانه خواست دلداریم بده خیلی محکم و راحت گفتم اشتباهه. دکی هم نمیخواست 2باره آز بده. بعد از 2 روز از نتیجه آز 2 باره خودم آز دادم + شد....... از یاد آوری اون احساس قلبی خیلی لذت میبرم.

الان پسرم 2ماهش گذشته و البته دومین خورشید زندگیمه. دختر اولم 4 سالشه و اونم شیرینی زندگیمه. من عاشقشونم.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
فردا سالگرد ازدواجمونه اما اینقدر خسته ام که اصلا به خودم لعنت فرستادم که چرا ازدواج کردم. با اینکه شوهرم رو خیلی دوست دارم. برام دعا کنید. پسرم خیلی بیقراره. تو این دو ماه زردی گرفته، کولیک گرفته و رفلکس هم داره. خودم هم دست تنهام. برام دعا کنید.
سلام به همگی ستایش من هم تو ماه مهر بدنیا اومده ول با یه مشکل روبرو شدام اونم واکسن سه گانش بود که تو ماه اذر بعد از تزریق تشنج کرد خیلی ترسیدام داشتم میمردام حالا برای واکسن های بعدیش دلهره دارم که نکنه دوباره اون جوری بشه !!!!!!!
دوستای خوبم موافقین عکسای نی نی هامون رو بذاریم ؟
پسر من الان درست تو 5/3 ماهگی دیگه گردنش رو صاف میگیره. شما هم از کارای جدید نی نی هاتون بگین از خنده هاشون از حرف زدناشون و از دلبری هاشون....
2810