2777
2789
سلام به شما پریشان بودم چون فهمیدم برادرم اعتیاد داشته 5 سال همه چی هم مصرف میکنه ماه رمضان همین جا یعنی نی نی سایت درد و دل کردم و سوال کردم آیا اعتیاد واقعا درمان داره ؟ یک عزیزی برام پیغام گذاشت و فقط یک کلمه نوشت ............ باور نمی کردم که واقعیت داشته باشه پیگیر شدم و به عروسمون گفتم با همسرم و زبان روزه رفتیم اونجا ,فقط گریه می کردیم خیلی مستاسل بودیم ,خدا می دونه وقت برگشتن چقدر آرام تر شده بودیم اما گیج گیج بودیم که یعنی برادرم قبول خواهد کرد . خیلی رفتار برادرم غیر قابل کنترل شده بود اما با آرامش و طی 3 ماه آرام آرام و به طور غیر مستقیم بهش فهموندیم همچین جایی هست .اوایل اصلا به روی خودش نمی آورد و انگار اصلا با اون صحبت نمی کنیم .هنوز هم نمی دونه که همه ی اعضای خانواده از این قضیه خبر دارند .فکر میکنه فقط خودش با کمک خانمش موفق به ترک شدند اما این تایپیک رو زدم که هم تشکر کنم از *یک لقمه آرامش * که من را راهنمایی کرد و هم مژده بدم به بقیه که خدا انشا ... کمکتون خواهد کرد فقط به خودش توکل کنید و به این موضوع فکر کنید..........فکر توی اینترنت بزنید (کنگره 60)بعد ادرسی که به محل زندگی شماست انتخاب کنید و یک جلسه برید خودشون راهنماییتون می کنن .راستی رایگان هم هست .خدا به همشون سلامتی و عزت بده فعلا 5 نفر از آشناهامون را هم معرفی کردیم که همگی در حال ترک هستند .انشا... شما عزیزان هم بیاید نی نی سایت و برای من پیغام بزارید که در حال رهایی هستید . سپاس خداوند را که حتی لحظه ای تنهایمان نمی گذارد