2777
2789
عنوان

عمل بینی

562 بازدید | 19 پست

سلام کسی مشکل منو داشته ۳ماه عمل کردم داخل یک طرف بینیم اندازه نخود تورم داره یا شبیه گوشت اضافه هستش دکترم گفت تورمه چیزی نیست پماد داد ولی تاثیری نداشت چیکار کنم کسی بوده که بعدش خوب شده باشه 

تعداد رای : 3
نظرسنجی
۱
0
0%
۲
3
100%

دو

حمله حمله تیم شیران پرسپولیس ایران از دل از جان یارب هرچی صلاحه واسم رقم بزن💛واس خوشبختیم صلوات میفرستی💙دلم بعد از تماشای چشمای تو یه حسی مثل پر گرفتن گرفت💜ببین واس اینک تو با منی چجوری خداروشکر میکنم💚سلامتی روزی که بیان وسط قر بدین و واسم بخونین امشب تمومعاشقابامامیخونن یکصدا میگن تویی عاشق ترین عروس دنیا😍💜💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مشکل جدی داشتی مثل انحراف یا خیلی بینیت زشت بوده کاری ندارم ولی اونایی ک الکی عمل میکنن واقعا نمیتونم درک کنم اینجوری یه مشکل جبران ناپذیر دیگه ای به بینیتون وارد میکنین 

غغضروف اضافی منم 8ماه عمل کردم رو قوز بینی م هست خیلی نرم فشار میدم می ره داخل  دکتر گفت بی ...

فعلا زیر بار نمیره هر سری میرم میگه حالا برو ۴ ماه دیگه بیا 

نمیدونم چیکار کنم از تو انگار تیغه بینیم کجه از بیرون فقط مشخصه که یکی از سوراخ ها ورم داره یک طرفش ولی ورم نیست دست میزنم سفته مثل غضروف

[ و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است…]♥️🌱
غغضروف اضافی منم 8ماه عمل کردم رو قوز بینی م هست خیلی نرم فشار میدم می ره داخل  دکتر گفت بی ...

ای بابا 😣برا من بالای بالاست سمت چپ از بیرون چیزی مشخص نیست غضروف مگه فقط نوک بینی نمیزارن اونجا چیکار میکنه 

فعلا زیر بار نمیره هر سری میرم میگه حالا برو ۴ ماه دیگه بیا  نمیدونم چیکار کنم از تو انگار تیغ ...

غضرف مگه فقط نوک نیست اون بالا برا من چه غضرفیه اخه خیلیارم دیدم گفتن برا ماهم بود رفع شده ولی برا من هنو مونده