2777
2789
عنوان

نفری یه بیوگرافی خفن خوشگل بگین برا تلگرامم😁

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 19 پست

قبلاً نوشته بودم 👈در مهربانی همچو باران باش که در ترنمش گل سرخ و علف هرز یکیست

الان نوشتم👈گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست؟

دخترای عزیز گروه نماز دارم واتساپ 🌺🌺🌺یک شمالی اصل(گیلانی_مازندرانی)  عاشق کشورمم💙   افتخار میکنم که دختر روستام🕊  یه روز تو دل تابستون،سیل میبارید از آسمون،توی اون بارون،دختری به دنیا اومد،که اسمش شد وارش،وارشی که سابقه نداشت وسط تابستون اونطور بباره،من اون دخترم،دختر اون بارون،وارش آسمون...به دنیا اومدنم معجزه بود،به قول مارجانم خودِ خودِ وارش بود💜💜💜هیچ وقت به قدرت خداوند شک نکن🤗 🚫آقایون لطفا نه لایک کنن نه ریپلای کنن و نه در تاپیک هام شرکت کنن🚫 با تشکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچوقت به تهش فکر نکن' چون ممکنه برسی ب غم'ته ی زندگی چ خوب چ بد'میرسی ب مرگ'ته ی روز خوب'ممکنه برسی ب ی شب پر از فکر وخیال'ته ی خاطره قشنگ ممکنه برسی به یک'یادش بخیر'از حس وحال الانت لذت ببر'و به تهش فکر نکن🙂🌠

ذات بد نیکو نگردد/چونکع بنیادش بد است🌠