2777
2789
خدا منقرض کنه این معلما رو😠 خاطراتم زنده شدا یادمه کلاس دوم بودم زنگ تفریح هوا سرد بود با چند تا ا ...

الهی

آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم می‌ترسند 💔حاج قاسم 💔   
جدی؟ تا حالا کسی تو فامیل نرفته بود

بچه هام غیردولتین خیلی راضیم نمره هم کیلویی نمیدن سر درس سختگیرن ولی محترمانه و اروم برخورد میکنن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب تا درس خوب نخوون پایشون قوی نمیشه که بتونن خوب کنکور بدن

درس مدرسه یعنی چرت و پرت امتحانای مدرسه در حد دو دو تا چهارتاس ب جز مدارس تیزهوشان پس بهتره آدم مستقلاً بخونه و مدرسه رو فرمالیته بره یعنی کاش ما اینکارو میکردیم

مردم  عقده  ها  و  گرونی  هارو  رو  سر معلم  ها  خالی & ...

مردم حقیقت رو‌نشر میدن .و حقیقت همیشه تلخه .

هیچکدوم از بچه های دبستانی فامیل ما تو این تدریس انلاین هیچی یاد نگرفتن همه مینالن .برخورد هارو هم که میبینم چه با دوستان فرزندامون چه با بقیه .

اینا دروغ نیست که 😕همین تو مدرسه خواهرم اینا معلم سر اینکه خواهرم بهش گفته بود برای چی این مبحثی که تدریس میشه رو کامل تر تدریس نمیکنی که ما متوجه شیم چنان بلایی سر خواهرم اورد و چنان فشار روحی داده بود که خواهرم تو کلاس حالش بدشده بود از استرس و فشار حالا دبیرستانیه .

این که میگن حقوقمون باید بشه ۱۶تومن چی؟

بقیه قشرا ادم نیستن؟با اینکه سختی کارشون هم بیشترع

ابدولله ماننسی حسینا.
آها از نظر احترام ک معلومهههه دیگهههه از نظر تکالیف درس و پروژه های بیخودی منظورم بود دیگه بخاطر پول ...

احترام و شخصیت بچه از همه چی مهمتره اون پروژه ها هم خلاقیت بچه رو افزایش میده

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
مردم  عقده  ها  و  گرونی  هارو  رو  سر معلم  ها  خالی & ...

من بچمو تو خونه تربیت میکنم که دست معلم اموزش علم ببینه نه بیان عقده زندگیشونوسر چهارتا بچه خالی کنند

آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم می‌ترسند 💔حاج قاسم 💔   
شما شکایت میکردی به مذیر مدرسه سریعا پیگیری میکردن

آدم بچه میشه نمی‌فهمه عقل الانم بود شکایت میکردم

من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖
چرا  عجب  ؟  من  زیاد  نی  نی  سایت  نمیام   هر   ...

تاپیک ها بازخورد رفتار خودشونه پس منم بگم برا خواهرشوهرا تاپیک نزنن حق الناسه ؟

غیر انتفایی کیلو کیلو نمره میدن به بچه ها به خاطر پولی که دادن  یه دولتی خوب ثبت نامش کن

نه اینجوری نیست اگه غیرانتفاعی خوبی ثبت نام کنه 

برادرم غیرانتفاعی بود در حالیکه برای دانش آموز احترام قائل بودن توی درس هم خیلی سخت گیری میکردن واقعا 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
نه اینجوری نیست اگه غیرانتفاعی خوبی ثبت نام کنه  برادرم غیرانتفاعی بود در حالیکه برای دانش آمو ...

والا تو شهر ما که اینطوریه بقیه جاها رو نمیدونم🤦‍♀️

میخوام یه رستوران بزنم بعد تو غذا ها مرگ موش بریزم هرچی فود تستر تو اینستاگرام هست دعوت کنم برا افتتاحیه