دخترم هفتمه چون نت شاد ضعیف بود برای ارسال تکلیف سه دقیقه تاخیر داشت حالا مگه قبووووول میکنههه دخترم هرچی میگه خانم فلانی خودتون از مشکلات اپلیکیشن شاد با خبرید،ولی معلم دینیشون مرغش یک پا داره(معلم قرآن هم هست)
بعد رفت توی گروه برای اولین بار نوشت فلانی و فلانی...+(فامیلی دخترم) با تاخیر ارسال کردند دونمره از ترم اول کم میشه
حالا دخترم گریه میکرد اخرم زد به سرش نوشت خانم من حاضرم از اول کتاب تا جایی که درس دادید ترکیب ها و معانی و ایه ها... رو بنویسم اونم گفت باشه حالا شاااید یکاریش کردم دخترم از غروب در حال نوشتنه دیگه تروخدا کاری نکنید بچه به خاطر سه دقیقه شامم نخوره
آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم میترسند 💔حاج قاسم 💔
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اولا دختر شما حساسه شما باید این رو بهش بفهمونی مهم اینه تو بلدی و نمره مهم نیست بهش عزت نفس بده&nbs ...
دخترم روی نمره کارنامه حساسه اصلا نمیخواد یک صدم بخاطر این چیزا کم شه ازش
آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم میترسند 💔حاج قاسم 💔
کلا همینه همش نمره مهمه یکمشخصیت بچه ها مهم نیس برا کسی منم دانشجوم همش توهین و تحقیر. حالا سال ...
ازت خواهش میکنم عقده ای نباش🌷ازت خواهش میکنم که با دانش اموز درست برخورد کن چون عزیز مادر وپدرشه .تنبیه درسی بکن اما همه چی در اصول و با ادب واحترام .
و مثل خیلی از معلمای بی انصاف وبی وجدان الان نباش که فقط به فکر ...بگذریم...کادر درمان با این اتفاق این چندروز برام خیلی عزیزتر شدن ،چون مدتهاست معوقاتشون رو ندادن وحقوقشون هم نهایتا ۷ الی۸تومنه اما نه اعتصاب کردن و نه صحنه رو خالی کردن ...کارشون هم از فرهنگی ها خیلی سخت تره
من دولتی درس خوندم خودم بعدش رفتیم غیر انتفاعی ازمون بدیم دیدم چ عزت و احترامی میذارن برا دانش امو ...
جدی؟
تا حالا کسی تو فامیل نرفته بود
منم یه معلم لعنت الله علیه ک خدا نابودش کنه با اون هیکلش شبیه گلابی برعکس بود داشتم معلم ریاضی بود انقد بد دهن وسخت گیر بود خیلی زبونش نیش داشت یهکلمه سر کلاسش حرف میزدی میگفت زر نزن با اونقیافت باید ببرنت تو باغ وحش جای میمونا بزارنت دلقک. بعد زد تو صورتش.جالب اینجاس اینحرفم به خوشگل ترین دختر کلاسمون گفت از خوشگلی نگاش میکردی دلت ضعف میرفت.انقد گریه کرد بنده خدا