2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو اگه برم خونه مادرت باید مادر خودمم بیاد که مراقبم باشه یا اگه شرایطشو داری بگو بیان خونه خودت درسته جا نداری ولی خب چاره ای نیست راستی اگه رفتی خونه مادرشوهر بهش بگو فردا مادرت نگه من دورش گشتم مادرش سر نزد
.......خدایا شکرت ....
متاسفانه هنوز همسر شما مستقل نیست از لحاظ فکری بهترین کار اینه که بمونی خونه خودت هر کی دوست داشت میاد پیشت اشکال نداره اگه چهار نفرشون میان خودشون خسته میشن میرن اینم میگذره ولی سفت و سخت پای حرفت باش بگو فقط خونه خودم میمونم
خاک بر سرش اشکم در اومد چه جوری دلش میاد زن حامله رو اذیت کنه موهاشو بکشه خدا جزاشو بده من نمیدونم این اآدمه چرا زن میگرن خیر سرشون با این بچه تربیت کردنشون بره وردل مادرش بمونه
پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
یه لیوان آب خنک بخور قران بخون آروم شی .وولی خوش به حالت که دختر داری دختر نعمته انیس مادره نا شکری نکن خدا خودش جزای این آدمها رو میده
پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
ای کاش پسر دیگه ای داشت تک پسربودن رو نمی کردن بهانه تا اینجوری عذابم بدن پشیمون از روزی که بهش بله گفتم و پشیمونم از اینکه بعد جواب دکترا برا نازایم بدون پیشگیری بودم که یه دفعه دیدم باردارم و از اون لحظه که خبر بارداریمو شنیدن نقشه پشت نقشه خدا تزشون نگذره به زمین گرم بخورن