2777
2789
عنوان

چه شغلی دوست داشتید و الان شغلتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 111 پست
کار دسر الانم سرپرست بخش دسر یک مجموعه هستم

چه جالب 

خیلی خوبه به ارزوتون رسیدید⁦^_^⁩

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوسدارم توی جنگل زندگی کنم فقط هم خودم و عشقم باشیم جایی که هیچ آدم دیگه نباشه. شغلم دیگه نمیخواستیم ...

وای جنگل 

اینم یه رویای من بوده و هست 

صدای بارون و بوی آتیش و سکوت و دیگر هیچ ....

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
مهندس دوست داشتم که شدم ولی خوب عمران میخواستم که کامپیوتر قبول شدم 

هر دوش خوبه ⁦;)⁩

😂😂😂دختر منم آرزو داره بره ناسا😂😂کلاس نهم هست امسال

آخی واقعا برای ماها که عشق فضاییم حیفه. کاش ایرانم تو این زمینه پیشرفت کنه حداقل دختر شما و هم نسلاش به آرزوشون برسن

من انقدر دوست دارم یه روزی تو ناسا کار کنم که پارسال یه میلیاردر ژاپنی فراخوان داد برای داوطلب شدن برای سفر به ماه 

سریع ثبت نام کردم  شوهرم میگفت چرا از من اجازه نگرفتی اسمت دربیاد میخوای بری؟ اگه منفجر شین تو راه چی   

متاسفانه اسمم درنیومد

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
وای جنگل  اینم یه رویای من بوده و هست  صدای بارون و بوی آتیش و سکوت و دیگر هیچ ....

واقعا من اگه چنتا کتاب و موزیک بهم بدن تا آخر عمرم همونجام کار خاصی ندارم توی شهر💔

زخمی به قلبمه که دیگه خدا هم بغلم کنه خوب نمیشه
کارمندم  شغل مورد علاقم طراحی لباس هست دلم میخواد یه کارگاه با ۱۰ تا پرسنل داشته باشم  ا ...

همینطور ادامه بده 

مطمعنم موفق میشی ⁦;)⁩

عکاسی دوستداشتم  ولی الان سرگرم دوست وباشگاه وموسیقی شدم

ثبت لحظات زندگی تو یه قاب 

شغل قشنگیه⁦:^)⁩

دبیری دوس داشتم ولی الان دارم خودمو واسه آزمون وکالت آماده میکنم

موفق باشید ⁦:-)⁩

دختر کلاس چهارمم دوست داره فضا نورد بشه،😔طفلی کلی کتاب و فیلم و اطلاعات از فضا داره.اما ایران نمی ت ...

انشاءالله از همین طریق برنامه نویسی بعدا جذب ناسا بشه

کاش اینجاهم تو زمینه هوافضا کلی پیشرفت کنیم

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
مرسی اسم کاربریتون به چه معنیه؟ یا چی شد که گذاشتین؟

خواهش میکنم 

اسم کاربریم اسم رمانه 

وقتی حالم خوب نبود خوندمش 

حالم رو بهتر کرد 

خودش نوشته بود معنیش میشه دلداده متحول ⁦:-)⁩

فقط میشه بگم توی ی راه متفاوتم ک هنوزم عاشق اینم که برم توی اون کار اما۔۔۔

اما ...⁦:^)⁩

اما ها خیلی تلخن 

موفق باشی