2777
2789
عنوان

باروتون بشه یا نشه...😐

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 54 پست
نه بابا روی چی .  منم روم نکیشد رفتم مرکز اپیلاسیون . به خانومه هم گفتم خجالت میکشم واسه بیکین ...

😂😂وای وای کف دست

خب میدونی چیه عزیزم اگر زود به زود شیو نکنی بعد عفونت و مریضی میگیری ، من تحمل ندارم بذارم اونقدررر بلند بشه که برن اپیلاسیون 😵

فرار از رنج، خود نوعی رنج است
عزیزم شما حتما سنتون پایینه .و موهاتون نازکه که همچین کاری کردین .

نه موهام از ریش بابام کلفت تر و سفت تر بود مثل جوجه تیغی در میومد ولی الا نرم و نازک شده زیر پوستی هم حتی یدونه هم ندارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂وای وای کف دست خب میدونی چیه عزیزم اگر زود به زود شیو نکنی بعد عفونت و مریضی میگیری ، من تحمل ن ...

اتفاقا عفونت و اینا خیلی هاش به خاطر ژیلته ... 

چندبار بری اپیلاسیون بعدش موها کاملا نازک میشه و خیلی کم و تنک درمیاد. 

اون زمانی  که میخوای بزاری دربیاد تو دستشویی کامل خودتو خشک کنی و لباس زیر تنگ نپوشی و تند تند عوض کنی عفونت نمیگیری . 

یا میتونی بری لیزر که شیو کرده بری . ولی باور کن تمیزی و راحتی بعدش میارزه به تحمل کردن چند روز پشمالو بودن😅

به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓
اتفاقا عفونت و اینا خیلی هاش به خاطر ژیلته ...  چندبار بری اپیلاسیون بعدش موها کاملا نازک میشه ...

ایشالا بتونم ی روز تحمل کنم پشمالویی رو و برم😂😁

فرار از رنج، خود نوعی رنج است
نه موهام از ریش بابام کلفت تر و سفت تر بود مثل جوجه تیغی در میومد ولی الا نرم و نازک شده زیر پوستی ه ...

استارتر خدا منو ببخشه همش دارم به این فکر میکنم قسمت باسنو چه جوری با موچین برداشتی😅😅😅 چه تمرکزی گذاشتی رو کار😅😅🤣🤣🤣

به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓
ایشالا بتونم ی روز تحمل کنم پشمالویی رو و برم😂😁

ایشالا 😅

استارتر خدا منو ببخشه همش دارم به این فکر میکنم قسمت باسنو چه جوری با موچین برداشتی😅😅😅 چه تمرکزی ...

خیییییلییییییی تمرکز داشتم تو اتاق یه تلویزیون بود زدم ای فیلم بچه مهندس بعد شروع کردم ترور موها😂😂😂😂😂