2777
2789
عنوان

♥♥♥♥♥♥مامان های فعال نی نی های ناز خرداد94♥♥♥♥♥♥

| مشاهده متن کامل بحث + 264118 بازدید | 36899 پست
شوشهرش شوخه مثل ما مثلا شیطونی میکنه همش میگه نکن اینکارا رو آبرومون رفت ولی من و شوشو همش تو مسخره بازیو و تو سر و کله همیم
پسر نوک طلای مامان میخواد به دنیا بیاد و من وبابایی خیلی خوشحالیم شاه پسر مامان و بابا از خدا میخواییم همیشه مواظبت باشه
آتوسا شاید واقعا بدنش ضعیف دیگه ولی خوب واقعا بعضیا اینجورین دیگه خیلی لوس میشن
کوچولوی خوشگلم منتظرتم با تمام وجودم .انشالله صحیح و سالم و تپل ومپل بیای بغل مامان وبابا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب عین خانم دوست شوهر من. دوست شوهرم از ساکن یکی از شهرهای مشهد هستن اگه بیان خونم یک صبحانه ناهار شامی هستن خونه ما.ایناش مهم نیست من خودمم کارام انجام میدم. میاد خونه ما رفتارش عوض میشه هم پیش مردا میشینه تو اشپزخونه پیش من نمیاد من تنهایی غذا میپذم براشون میوه میارم ناهار میکشم میز شوهرم جمع میکنه من تنها ظرفا تو ماشین میزارم بعضی هه هم باید با دست بشورم بعد میام پیششون میشینم باز خدا خیر شوهرم بده میاد کمکم .میوه برام پوست میکنه. اما من خنگ تو عقد بودم رفتم خونشون از خودش بیشتر تو اشپزخونه کار کردم دیگه نمیرم هر چی حدی داره کاراش به کنار زبون تندی داره من که میمونم چی بگم فقط ساکتم.
خدایا به خواست و اراده تو من مامان شدم ازت میخوام تو این سفر 9 ماهه مواظب سلامتی من و میوه دلم باشی.الهی آمین
وای هدی جون منم هرجا برم پا میشم مث دختر خونشون کمک میدم اصلا دست خودم نیست
آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                
مرسی گلی جونممممممممممممممممممممممممممممممم. خوش امدی با نی نی نازت
خدایا به خواست و اراده تو من مامان شدم ازت میخوام تو این سفر 9 ماهه مواظب سلامتی من و میوه دلم باشی.الهی آمین
منم همینجوریم تازه خودم اسم کوزت گذاشتم رو خودم. دست خودمم نیست
پسر نوک طلای مامان میخواد به دنیا بیاد و من وبابایی خیلی خوشحالیم شاه پسر مامان و بابا از خدا میخواییم همیشه مواظبت باشه
منم نمیتونم کمک نکنم دست خودم نیست متاسفانه بعضی ها ......... الان میان مشهد دوست دارن بیان خونمون دوست شوهرم واضح میگه اما شام میبریمشون بیرون هم تایمش کمه هم زحمتش
من تنبل نشدم گلی ولی یه همکاری داشتم قبلا پسر داشت همش خواب بود. میرفت تو بایگانی روزنامه رو زمین پهن میکرد میخوابید روش خر و پفشم بلند میشد!!
آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...