2777
2789
عنوان

♥♥♥♥♥♥مامان های فعال نی نی های ناز خرداد94♥♥♥♥♥♥

| مشاهده متن کامل بحث + 264300 بازدید | 36900 پست
مثل اینکه خرداد ماه پسراست مامانای پسری پرچم بدجور بالاست مامانای دخمری هواسشون باشه
پسر نوک طلای مامان میخواد به دنیا بیاد و من وبابایی خیلی خوشحالیم شاه پسر مامان و بابا از خدا میخواییم همیشه مواظبت باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست جونا بیایم دوباره تمام مطالبی که اونور نوشته بودیم و اینور بنویسیم تا نشون بدیم گروه با قدمتی هستیم
پسر نوک طلای مامان میخواد به دنیا بیاد و من وبابایی خیلی خوشحالیم شاه پسر مامان و بابا از خدا میخواییم همیشه مواظبت باشه
باشه بچه ها اسم هاتون هم دوست دارین بگین بزارم من دیگه برم غذامو درست کنم شوشو بیاد کچلم میکنه ان شاالله تا2/5میام همه رو مرتب میکنم
دوستای گلم اسمم فرشته هستش*خداجونم شکرت که کاشکی مامان بشم مامان شد* (خدایا منو ببخش اگه خواسته هام ازت زیاده...) ،عشقمو همیشه در پناهت حفظ کن ،خدایا نگهدار همه ی بچه ها باش ،حالاکه بهم این نعمتو دادی واسم تاآخرحفظش کن. ***** یاامام رضا*****
بیشتر ببینید
آره عزیزم. شما چه باکلاسید واستون میارن ما یه آبدارچی افغانی داریم که هم تنبل هم پررو گاهی چیزی هم بخوایم بخره از بیرون به زور میگیره