2777
2789
عنوان

♥♥♥♥♥♥مامان های فعال نی نی های ناز خرداد94♥♥♥♥♥♥

| مشاهده متن کامل بحث + 264118 بازدید | 36899 پست
پسر منم 6 ماه و 27 روزشه بدون کمک تا 5 ثانیه فقط میشینه سینه خیزم تا نیم متر میره بعد خسته میشه و گ گ گ گ میکنه و همش سرشو به زمین میکوبه غلتم ی مدت خوب میزد اما دیگه نمیزنه نمیدونم چرا ؟!!!!!!!!!!! بهش سوپ و کته و مرغ میکس شده پوره کدوحلوایی تلیت ماهیچه میدم ............ از هر کدومم بیشتر از 2 قاشق غذاخوری نمیخوره
گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان خردادی عزیز گروهی که بر پایه شک باشه و اعضا به هم مشکوک باشن فایده ای نداره دقیق نمیدونم شما تو کدوم گروه بودین ولی من عضو یه گروه شدم که تو همون چند روزی که عضو بودم فقط وقتم و هدر دادم تنها چیزی که دیدیم این بود که همه به هم شک داشتن!!!!!!!!
خدایا ممنونیم از هدیه های خوشگلی که بهمون دادی. خدایا شکککککککککر
آهان به خاطر اعتمادتون بود که گروه یدفعه متلاشی شد؟!!!!معنی اعتماد و اطمینان هم فهمیدم!!!!! درضمن تا وقتی درمورد چیزی نطری نداشته باشی برای چی باید وقت خودت و دیگران و هدر بدی و نطر بیخود بدی!!!!! ایشالا گروه خوب و مفیدی داشته باشید
خدایا ممنونیم از هدیه های خوشگلی که بهمون دادی. خدایا شکککککککککر
سلام مامانای گل من هم مثل شما مامان دو تا نی نی هستم یه دختر 18 ماهه با یه پسمله 5 ساله اگه دوست داشتین این لینک بخونید شاید به دردتون خورد. http://bazar.ninisite.com/Agahi/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9_%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B3_%D8%A8%DA%86%D9%87_%DA%AF%D8%A7%D9%86%D9%87_-7418.html
سلام به دوستان قدیمی (کاشکی جون، الی جسور، گل دخترای دانا، سونیای شاد، نی نی ناز،باران دانا، rez توانا و...) دوستان جدید تاپیک. خوبین؟ خوشین؟ سلامتین؟ نی نی های نازتون خوبن؟ چه خبرا از خودتون و گل پسرا و گل دختراتون؟ من و آقا رایان هم خوبیم خدا رو شکر. مدتها بود ک دلم میخواست بیام اینجا از خودم و رایان بگم و از شما و نی نی های نازتون بخونم ولی با وجود رایان مجال پشت سیستم نشستن و یا با گوشی وارد شدن رو نداشتم. الانم اومدم سرکار و تونستم مجالی پیدا کنم به اینجا سر بزنم. رایان دیگه 9 ماه رو تموم کرد. دندون نداره. بدون کمک می شینه. دنده عقب دو سه قدم عقب عقب سینه خیز میره. بصورت خوابیده به پشت به سمت و چپ و راست غلط میزنه و توی خواب گاهی وقتا دمرو میشه که اینجور وقتا هی بیدار میشم بهش سر میزنم ک نزنه خفه بشه. همچنان شیر خودمو ک خیلی کمتر شده میخوره و غذای کمکی. از چهار ماهگی به شدن درگیر خواب و بدخوابی شبش شدم. شبها تا صبح چندباری بیدار میشه و شیر میخواد (حالا با دیتیل جزییات بیشتری بعدا بهتون میگم). دلش اصلا اسباب بازیهاش رو نمیخواد و فقط خودم و وسایل خونه رو میخواد (لباسشوئی، جاروبرقی، اتو، کتری داغ روی گاز!!!!!، فلاسک و....). کلمه فقط م م م م م (با صدای فتحه)، ماماماماما، امممممممم؛عمه،همممممم و ب ب ب ب ب(با صدای فتحه) و دییییییییییییییزژژژژژژژژژژژژژژ میگه. جیغ میزنه وقتی سرکیف باشه. اینا از رایان و تغییراتش. دو هفته ای هست به شدت درگیر یبوستش هستم ک خودم مسببش بودم. بهتون توصیه میکنم حواستون به آب خوردن نی نی هاتون باشه و حتما توی رژیم های غذایی شون سوپ جو، آلو بخارا، انجیر، کدو حلوائی، کدو خورشتی و روغن زیتون بگنجونین و تا میتونین بهشون آب بدین. اونایی ک شیشه می گیرن که مامانا شون راحتن اما اونائی ک شیشه نمی گیرن مثل رایان، ماماناشون میدوننن چ مصیبیته بهشون آب دادن. من کنار دستم سرنگ، قطره چکان، لیوان آموزشی نابی، شیشه سرلاک خوری، فنجون و لیوان معمولی، شیشه شیر گذاشتم و در هرفرصتی بهش آب میدم البته از دو سه روز گذشته ک مبتلا به این مشکل شده. خییییییییییییییلی ازم انرژی میبره این آب دادن بهش. به غذاش اصلا و ابدا نمک و شکر نمیزنم. صبح ها هم بهش سرلاک میدم شیر و برنج میدم. زرده تخم مرغ، موز، هویج پخته، برنج، گوشت و سیب زمینی تا اطلاع ثانوی ک مطمین بشم شکمش هر روز کار می کنه ممنوعه و بهش نمیدم. خودمم لاغر لاغر شدم حتی از قبل از بارداری لاغرتر. شدم 54 کیلو با قد 165. همه میگن چ خوب به خودت رسیدی و برگشت منم در جواب میگم همه رو مدیون رایان هستم!!!...این از اوضاع ما. ایشالله به مرور بیشتر می نویسم. شما هم بیاین و از خودتون و نی نی ها بگین. منتظتونم. شاد باشین و سلامت
2810