2777
2789
عنوان

♥♥♥♥♥♥مامان های فعال نی نی های ناز خرداد94♥♥♥♥♥♥

| مشاهده متن کامل بحث + 264118 بازدید | 36899 پست
سلام فرشته جون خوبی خانمی؟ با زحمتای ما خیلی اذیت شدی ببخش هممون
خدایا به خواست و اراده تو من مامان شدم ازت میخوام تو این سفر 9 ماهه مواظب سلامتی من و میوه دلم باشی.الهی آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما پسردارا جلوییم سونیا جون تازشم تو این دوره زمونه پسر کمه و دخترا هم که ول کن نیستن
پسر نوک طلای مامان میخواد به دنیا بیاد و من وبابایی خیلی خوشحالیم شاه پسر مامان و بابا از خدا میخواییم همیشه مواظبت باشه
دیروز رفتم سونو دکتر گفت طول سرویکست 44 هستش گفت عالیه ولی هفته15 گفته بودن 39 ممکنه بابالا رفتن سن بارداری طول سرویکس زیاد بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خداجونم پسرمو به خودت سپردم
بچه ها من از وقتی فهمیدم دخمل دار شدم به مامانم اینا میگم من دیگه نازم زیاد شده دختر دار هستم باید همه جا منتم بکشن تا برم دخملم که از سر راه نیاوردم
خدایا به خواست و اراده تو من مامان شدم ازت میخوام تو این سفر 9 ماهه مواظب سلامتی من و میوه دلم باشی.الهی آمین
نیلوفرجون نگران نباش همه دکترا میگن بری بزنی اکثرا هم تو ماه 6 به بعد میگن
پسر نوک طلای مامان میخواد به دنیا بیاد و من وبابایی خیلی خوشحالیم شاه پسر مامان و بابا از خدا میخواییم همیشه مواظبت باشه
2810