2777
2789
عنوان

♥♥♥♥♥♥مامان های فعال نی نی های ناز خرداد94♥♥♥♥♥♥

| مشاهده متن کامل بحث + 264118 بازدید | 36899 پست
واااای بچه ها زنگ زدم آزمایشگاه درمورد آزمایش فردام (دیابت بارداری) بپرسم میگه آزمایشش 4 مرحله هست .من تاحالا فکر میکردم دو مرحلیه...اولی ناشتا/دومی یک ساعت بعد/ سومی دو ساعت بعد از دومی/ آخری هم 3 ساعت بعد.....ای وای اینطوری که سوراخ سوراخ میشم ...شماها اطلاعاتی ندارید که چطوریه؟
شیر هم که باشی...جلوی جماعت گاو کم میاری!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیابت حاملگی چگونه تشخیص داده می شود؟ دکتر نتیجه آزمایش قند خون شمارا بررسی کرده و بنا به میزان خطر ابتلای شما, انجام یک یا چند آزمایش دیگر را برایتان تعیین می کند. » اندازه گیری قند خون ناشتا و یا به صورت تصادفی در ساعات نامشخصی از روز: پزشکتان از شما می خواهد که به مدت 8 ساعت هیچ چیز به جز آب نخورید و قند خون ناشتای شما را آزمایش می کند و یا در طول روز، یک یا چند بار قند خون شما را اندازه گیری می کند. این نوع آزمایش خون می تواند دیابت حاملگی را در بعضی از خانمها نشان دهد. ولی آزمایشهای دیگری هم احتیاج است که دیابت بارداری را تائید نماید. » آزمایش برای این نوع آزمایش, در آزمایشگاه، یک لیوان شربت گلوکز می نوشید و بعد از یک ساعت قند شما را تست می شود. این آزمایش را در هر ساعت از روز می توان انجام داد و اگر نتیجه آن بیشتر از حد نرمال باشد، پزشکتان شما را برای آزمایش های بعدی می فرستد. » نوسان در آزمایش قند خوراکی پزشک در مورد این آزمایش توضیحات خاصی را به شما خواهد داد. 3روز قبل از آزمایش، او از شما می خواهد که یک رژیم غذایی طبیعی را داشته باشید و 8 ساعت قبل از آزمایش چیزی نخورید و آزمایش دهید. بعد از انجام آزمایش، یک لیوان شربت گلوکز بنوشید و یک ساعت بعد، 2 ساعت بعد و 3 ساعت بعد آزمایش دهید. از این بین اگر 2 جواب از حد نرمال بالاتر باشد، شما مبتلا به دیابت حاملگی هستید.
دوستای گلم اسمم فرشته هستش*خداجونم شکرت که کاشکی مامان بشم مامان شد* (خدایا منو ببخش اگه خواسته هام ازت زیاده...) ،عشقمو همیشه در پناهت حفظ کن ،خدایا نگهدار همه ی بچه ها باش ،حالاکه بهم این نعمتو دادی واسم تاآخرحفظش کن. ***** یاامام رضا*****
آیلین جون من دادم 2 مرحله بود 10 ساعت ناشتا یه خون گرفتن بعد 2 ساعت و صبحانه خوردن دوباره میری خون میدی و 4وز بعدم جواب دادن
پسر نوک طلای مامان میخواد به دنیا بیاد و من وبابایی خیلی خوشحالیم شاه پسر مامان و بابا از خدا میخواییم همیشه مواظبت باشه
واسه دیابت بارداری تو آزمایشگاه شربت گلوکز میدن توهم ازاون خوردی آتوساجون؟؟
دوستای گلم اسمم فرشته هستش*خداجونم شکرت که کاشکی مامان بشم مامان شد* (خدایا منو ببخش اگه خواسته هام ازت زیاده...) ،عشقمو همیشه در پناهت حفظ کن ،خدایا نگهدار همه ی بچه ها باش ،حالاکه بهم این نعمتو دادی واسم تاآخرحفظش کن. ***** یاامام رضا*****
عزیزم یهو از نهار به اینور خیلی سرم شلوغ شد از جام یه لحظه هم نتونستم بلند شم الان از کمردرد پاشدم ولی بازم کار دارم واسه همین دیر جواب میدم آخه دوستم فردا نیست باید یه سری کار طراحی کنم بزاره تو سایت
پسر نوک طلای مامان میخواد به دنیا بیاد و من وبابایی خیلی خوشحالیم شاه پسر مامان و بابا از خدا میخواییم همیشه مواظبت باشه
سلام هزینه نگهداری نمونه خون بند ناف در شهر تهران: (زمان اجرا: 1393/01/01) از ابتدای فروردین 1393، هزینه نگهداری نمونه خون بند ناف در سال اول به همراه آزمایشات اولیه که بر روی نمونه خون بند ناف انجام می شود به صورت ذیل اعلام می گردد: 1- هزینه عقد قرارداد بدون درخواست انجام آزمایش HLA واریز بحساب شرکت 16.500.000 ریال 2- هزینه عقد قرارداد با درخواست انجام آزمایش HLA واریز بحساب شرکت 20,000,000 ریال لازم به توضیح است که هزینه جمع آوری و فریز نمونه، بعد از رویت جواب آزمایشات اولیه مادر و تائید آن توسط واحد پذیرش بانک خون بند ناف از خانواده های محترم دریافت خواهد شد. هزینه نگهداری نمونه خون بند ناف در شهر های دارای دفاتر نمایندگی: (زمان اجرا: 1393/01/01) 1- هزینه عقد قرارداد بدون درخواست انجام آزمایش HLA واریز بحساب شرکت 14,700,000 ریال 2- هزینه عقد قرارداد با درخواست انجام آزمایش HLA واریز بحساب شرکت 18,200,000 ریال حق دفاتر نمایندگی در مراکز استانها 1,800,000 ریال میباشد که به حساب دفتر نمایندگی در آن استان واریز میشود مبالغ قرارداد در شهر های فاقد دفاترنمایندگی ( قم . زاهدان و ...)، در صورتیکه عقد قرارداد در دفتر تهران انجام شود: (زمان اجرا: 1393/02/01) 1- هزینه عقد قرارداد بدون درخواست انجام آزمایش HLA واریز بحساب شرکت 15,700,000 ریال 2- هزینه عقد قرارداد با درخواست انجام آزمایش HLA واریز بحساب شرکت 19,200,000 ریال
هزینه شارژ سالانه: (زمان اجرا: 1393/01/01) از سال دوم مبلغ یک میلیون و یکصد و پنجاه هزار ریال (1.150.000 ریال) (با احتساب هشت درصد مالیات بر ارزش افزوده) هزینه شارژ سالیانه و نگهداری نمونه خون بندناف در بانک خون بندناف رویان می باشد که از خانواده دریافت خواهد شد.بدیهی است این مبلغ صرفاً جهت پرداخت در سال 1393 اعلام شده است و در سال های آتی مبلغ پرداختی شارژ سالانه به اطلاع اعضای محترم این بانک خواهد رسید.
2810