2777
2789
عنوان

چطور روابط خوب رو به زندگیم برگردونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2732 بازدید | 24 پست
توی زندگیت تتوغ ایجاد کن مثلا یه سفر که هردوتون جالب باشه و هیجانی باشه
کارهایی که تا حالا میکردی نکن یعنی رویه ات رو توی عصبانیت و جروبحث ها عوض کن
یه سرگرمی جدید برای خودت درست کن مثلا کلاس ورزش یا .... برو تا روحیه ات عوض بشه و سرگرم باشی ناخوداگاه رفتارت هم عوض میشه
وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا این همه خانم با تجربه ، خوب یکی هم منو راهنمایی کنههههه
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=183908
خدایا ممنونم که هیچ وقت تنهام نزاشتی و همیشه در زندگیم جریان داشتی. دوستت دارم
یکی از دلایلی که باعث میشه مرد لجباز باشه و عصبی اینه که فکر کنه زن مستقله.
من با وجودی که شاغلم و مدرکم هم مثل همسرم دکتری است اما همیشه بهش میگم که تو ستون خونم هستی امید زندگی ام هستی. بهترین مردی هستی که خدا افریده و .....
در ضمن کارت حساب بانکی ام پیششه اما با من مثل یه ملکه رفتار میکنه بیشتر از پولی که از حساب برمیداره همیشه توی کیفم پول دارم.
هیچوقت بهش نگفتم که حساب من، پول من، خانواده من و ....
ما همیشه ما هستیم
با وجودی که با خانواده همسرم توی یه ساختمون هستیم هیچوقت نگران دخالتشون نیستم چون همسری حواسش جمع هست و کلا احترام برقرار
البته من ادم اروم و سازگاری هستم
از اول گفتم که نه قهر میکنم و نه دعوا و خدا را شکر بعد از 3 سال به قولم عمل کردم
وقتی ناراحتم حرفی نمیزنم
میخوابم و بعد که اروم شدم با هم حرف میزنیم البته عشقوئلانه
هروقت بتونم میبوسمش یعنی هر روز چندین بار
صبحها که میخوام بیدارش کنم اول میبوسمش
همسری هم من را با دنیا عوض نمیکنه
عششششششق عشششق واقعی و احترام و احترام

به نظرمن تازمانی که یک زن همسرش رودوست داشته باشه وبهش عشق بورزه زندگی آرام وعاشقانه است.فکرمیکنم خسته ای بایدچندتاتغییروتحول ولوکوچیک توزندگیت بدی تانشاط بیشتری داشته باشی وبتونی خوبی هاومهربونی های همسرتوبیشترببینی .
اگه ادکلن باز هستید یا میخواین کلکسیونر ادکلن بشید .......... اگه دوست دارید از عطرها بیشتر بدونید ....... اگر میخواین با کاربرد انواع بوها و اسانس ها آشنا بشید ............. ما منتظرتون هستیم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=182716&PageNumber=6
به زودی مسابقه شماره 2 با یه جایزه واقعی !!!!!!!!