2777
2789
من 9 سال هست که ازدواج کردم و یک فرزند 2 ساله دارم. منو شوهرم با عشق ازدواج کردیم اما الان بعد از 9 سال مرتب از دست هم دلخوریم ، همش اعصاب هم رو خورد میکنیم و باهم بحث داریم من 100% مشکلات رو از اون میبینم و اون هم از من . به طور کلى اون تازگى و قشنگى و طراوت روابطمون رو کاملا از دست دادیم . حالا سوال من از شما این هست که ایا راهى هست که اون احترام و گرمى دوباره برگرده؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ایران زندگى نمیکنم ، چند بار هم که ایران اومدم پیش مشاور رفتم ولى بى فایده هست دوست دارم یک خانم زرنگ بیدو بهم بگه چ جورى کنترل زندگیمو به دست بگیرم چون فکر میکنم از دستم خارج شده
درسته شاید من هم خیلى آدم عصبانى هستم ، ولى وقتى که شوهرم از همه چیز ایراد میگیره شما میگید ساکت باشم من هیچ وقت ندیدم همسرم مثل مردهاى دیگه براى من دلسوز و پشتیبان باشه البته من خودم آدم مستقلى هستم ولى اون هیچ وقت نقش تکیه گاه رو مثل مردهاى ایرانى بازى نکرده
اخه فکر میکنم اگر بذارمش به حال خودش دیگه نمیتونم جلوش رو بگیرم مثلا یکى از اخلاقهاى بدش این هستش که اگر هر کسى هر کارى در حقش کرد زود فراموش میکنه و انقدر به همه بها میده که همه سره منو خودش سوار میشن ولى بر عکس من هیچ کارى نکرده باید همیشه باید باهاش بحث و دلخورى داشته باشم
2810