2777
2789

اولین چیزی که بهت پیشنهاد میکنم کنار گذاشتن موبایل و لپتاپه :)) فقط استفاده‌ی درسی و گاااهی تفریح. وگرنه استفاده مداومش خیلی وقت‌گیره.

آزمون آزمایشی حتما شرکت کن. روی برنامه اون درس بخون و طبق بودجه بندیش برنامه بریز.

اگه کنکوری امسال هستی، پایه رو تا قبل از عید بهتره تموم کنی و کل دوازدهم رو توی فروردین جمع کنی و بعدش فقط مرور و آزمون..

ساعت مطالعه‌ت رو از روزی 5-6 ساعت شروع کن و برسون به 12-13 ساعت .

یه منبع رو خوب خوندن بهتر از اینه که چند تا منبع داشته باشی و هیچکدومو کامل نخونده باشی. دورتو با کتاب و تست شلوغ نکن. 

کتاب درسی هم که فراموش نشه :)))

با هم مهربون باشیم و سعی کنیم خاطره های خوب از خودمون برای بقیه به جا بذاریم. عمرمون اونقدا طولانی نیست :))

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه از نحوه خوندنت بگی برام 

ازمون قلم و گاج میدادم کتاب تستامم اسون ترین خیلی سبز میزدم بعد هی میرفتم سراغ منابع سخت تر مثل ایکیو ازمونهای قلم چی گاج زیستاز ماز مدارس برتر جامعای سنجش هم امسال و هم پارسال دان کرده بودم میزدم گوشی هم نداشتم چون خیلی مانع موفقیت میشد سوالتون خیلی کلی هست 

2805
اولین چیزی که بهت پیشنهاد میکنم کنار گذاشتن موبایل و لپتاپه :)) فقط استفاده‌ی درسی و گاااهی تفریح. و ...

من کتاب کارو میخوم میخونم کنارشم کتاب درسی باهم پیش میرم هر نکته ریزی چیزی که داخل کتاب درسی نبودو به خود کتابم اضافه میکنم بعدش اینستامو غیر فعال کردن سراغش نمیام واقعا دارم پیشرفتو حس می کنم خودمو میکشتم قبلنا بالای ۵ ساعت مطالعه بیشتر نداشتم ولی الان خیلییی زیاد شده خداروشک

من کتاب کارو میخوم میخونم کنارشم کتاب درسی باهم پیش میرم هر نکته ریزی چیزی که داخل کتاب درسی نبودو ب ...

کنار مطالعه، تست هم باید باشه حتما. 

تست‌های کنکور و آزمون آزمایشی سال های پیش رو هم بزنید خیلی کمک میکنه. 

با هم مهربون باشیم و سعی کنیم خاطره های خوب از خودمون برای بقیه به جا بذاریم. عمرمون اونقدا طولانی نیست :))
عمومی حذف شد کلا و دو مرحله شد و شرط معدل ۶۰ درصد

این چیزا هنوز قطعی نیست فکر نکنم در نهایت همچین کاری بکنن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم،الآن که اینو خوندی یکی از گناهاتو پاک کردی

سلام
ی توصیه برای پشت کنکوری های عزیر نزارید وزنتون بره بالا بعد بگید رژیم میگیرم لاغر میشم همینطور که برای درس خواندن برنامه ریزی می کنید 20 -30 دقیقه هم برای اینکه اکسیژن بیشتر ی وارد خون کنید و از حالت خمودگی بدن دربیارید و سرحال تر بشید برنامه بزارید برای اینکه سخت تون هم نباشه در حالت نشسته یا درازکش یا ایستاده با تای تن چند حرکت بزنید هم رفع خستگی میشه هم با انرژی مضاعف جلومیرید و از اینکه مهمونی دعوتید خوشحال میشید که بدنتون روی فرم هس

سلام ی توصیه برای پشت کنکوری های عزیر نزارید وزنتون بره بالا بعد بگید رژیم میگیرم لاغر میشم همینطور ...

پس چرا منی که فقط درس میخونم چاق نمیشم 😶بلکه لاغر ترم میشم ای خدا 

پس چرا منی که فقط درس میخونم چاق نمیشم 😶بلکه لاغر ترم میشم ای خدا 

سلام
باندازه ای که کالری میسوزونی ، کالری به بدن نمیرسونی سوخت مواد قندی بدن بالاتر میره زمانی که درحال یادگیری هستیداگر از مواد مغذی استفاده کنید در اثر بی تحرکی باعث اضافه شدن وزنتون میشه