2777
2789
عنوان

پرسش این است ماندن در استرالیا یا برگشتن به ایران!

| مشاهده متن کامل بحث + 4370 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر سیلوانا

با عرض تشکر و ارادت فراوان،بسیار از پست زیباتون لذت بردیم و سپاسگزاریم، ما ۹ ماه پیش ایران بودیم من تغیر زیادی ندیدم! و البته همسرم هم همین نظر رو داره و تا فراموش نکردم بگم که اینجا وقتی‌ سر کار بری پیشتر حس تبعض میکنی‌ و البته با گفت شما کاملا موافقم که اینجا هر آدم بی‌ دینی هم به خدا نزدیک تره!من واقعا می‌تونم اینجا بمونم سخته ولی‌ همسرم اینجا رو دوست نداره و به خصوص که اینجا واقعا تحصیل طبقا تی‌ هست و بسیار سطح پایین و منو نگران پسرم میکنه،میدونم این عجیب ولی‌ اینجا سیستم آموزش جوری هست که باید بچه رو فرستاد مدرسه خصوصی یا کاتولیک که اون هم پول زیاد می‌خواد یا با مذهب آدم کار داره. ما تا چند ماه دیگه پاسامونو میگیریم و بعدش باید تصمیم بگیریم. بازم از شما استاد بزرگوار متشکرم و امیدوارم همیشه سلامت و پاینده باشید در کنار خانواده،مرسی‌ از همه دوستان و ببخشید بابت هر غلط تایپی.
من بازم میگم که استرالیا نیستم کانادا هستم ولی تا اونجایی که شنیدم خیلی مسایل مشابه هستش بین این دو کشور عزیزم اگه بتونی ثابت کنی که همکارت که حجاب نداره از تویی که حجاب داری بیشتر حقوق میگیره. یا اینکه با اینکه تو از لحاظ علمی و تجربه کاری از کسی بالاتر بودی و فقط چون اون مسلمون نبوده اون رو گرفته وزارت کار در شرکتشون رو تخته میکنه. من خودم تو کانادا معلم هستم دولت کانادا الان چند ساله قانون گذاشته که چون بچه هایی که میان مدرسه از نژادهای مختلف هستن معلم ها هم باید حتما از نژاد های مختلف باشن برا همین معلم هایی که از کشورهای دیگه هستن سهمیه دارن الان تو مدرسه ای که من کار میکنم کلی معلم محجبه هست. البته من خودم هم با روبنده مشکل دارم چون کسایی که رو بنده میزنن نمیتونی تشخیص بدی که کی هستن و این هنگام رانندگی و انتخابات و مسائل امنیتی مشکل زا میشه ولی حجاب معمولی هیچ مشکلی اینجا نداره. البته من هم مواردی دیدم که یک سری افراد قدیمی تر یا کسایی که تو شهر های کوچیک بزرگ شدن رو این مسائل حساسن ولی خوب نه قوانین بهشون خیلی اجازه میده که کاری بکنن نه بقیه جامعه. به هر حال من فکر میکنم حتا تو رسیست ترین کشورها هم برخوردی که با ما میشه بهتر از برخوردیه که ما تو ایران با افغانی ها میکنیم. و من هر وقت میام ایران ناراحت میشم که ما اینقدر انتظار داریم تو همه کشورها عین شهروند های خودشون باهامون برخورد کنن بعد ما افغانی ها رو شهروند درجه 3 هم حساب نمیکنیم

سلام fereshteh79

میدونم خیلی سال از این تاپیکت گذشته ولی کنجکاو شدم ببینم بالاخره چه تصمیمی گرفتین؟

من و همسرم الان دقیقاً شرایط شما رو داریم و تو فکر برگشتن به ایران هستیم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...