2777
2789
عنوان

پرسش این است ماندن در استرالیا یا برگشتن به ایران!

| مشاهده متن کامل بحث + 4370 بازدید | 37 پست
-جامعه اینجا از مسلمونا خوششون نمیاد ........ با این حرفت کاملن مخالفم خودم سال اینجام و محجبه هستم ازشون یکذره بدی ندیدیم نسبت به مسلمان بودنم خیلی راحت هستم و تازه اون موقعها چادر عربی میبوشیدم . اینجا خانمهایی سعودی دیدم که حتی نقاب میبوشن فقط چشماشون معلومه ولی هیچ وقت این چیز ازشون ندیدیم همه مسلمونها راحتن اینجا حتی مسجد هم دارن
خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هم استرالیا نیستم . ولی اینجایی که من هستم به مسلمان ها کاری ندارن. کلا دوست هام خیلی هاشون استرالیا هستن همشون ظرف 6 ماه کار گرفتن البته اکثرشون مهندس بودن یکیشون هم حسابدار. البته من چون خودم اینجا معلمم میدونم تو استرالیا مدارس دولتی اصلآ خوب نیستن و اکثر مردم بچشون رو میفرستن مدرسه خصوصی و اینکه احتمالا شوهرت اگه بخاد کار خودش رو اونجا بکنه باید بره دوره ببینه ولی خوب این ها همه مشکلات مهاجرته و باید تحمل کرد. من همسرم بعد از 7 سال که کانادا بود رفت ایران که بمونه یک سال و نیم هم ایران بود بعد که برگشت گفت اصلآ با اون چیزی که تو ذهنم بود فرق داشت خیلی فرق داره وقتی آدم برا مسافرت میره تا وقتی که بعد از اینکه تجربه زندگی خارج رو داری بری بمونی اون وقت تازه یادت میاد که چرا از اول رفته بودی
ولی‌ من خودم برخوردشون را دیدم با مسلمونا،پس چرا میخوان روبندرو ممنوع کنن تو خیابونا.پس چرا تو فرم‌ها همیشه یک سوالشون مذهبتون چی‌ هستش.نگاهشون خیلی بد به مسلمونا .
فرشته جون من بیشتراز 5 ساله که استرالیام تقریبا یه مدتی همه شهرهاش بودم تاسمانیا ملبورن سیدنی و الان هم ادلاید زندگی میکنم و هیچوقت برخورد تژاد پرستانه و تبعیض امیز ندیدم اینکه تو همه فرم هاش از مذهب میپرسن یه قانونیه که طرف و بهتر بشناسن و طبق اون بهش خدمات بدن و ازش انتظار داشته باشن......... مثلا تو بیمارستان به خاطر اینکه غذاهای حلال بهت بدن یا تو مهد کودک به خاطر اینکه از بچت انتظار نداشته باشن در مورد اداب کریستین چیزی بدونه...... و چیزهای شبیه این......... در مورد کار هم ببین اگر کار کنی و مالیات بدی بهتره یا حقوق دولت و بگیری و اگر خواستی میتونی در کنارش تو تیف درس بخونی . کار کش همیشه وهمه جا هست میتونی کار مهد و ول کنی و دنیال کار کش باشی دوست من که دانشجو هست بعد از ظهرها تو یه گل فروشی کار میکنه وساعتی 15 دلار میگیره ...
همیشه به خاطر داشته باش: کسی در جایی به خاطر وجود تو خوشبخت است
عزیزم مگه شما روبند میزنی که نگران ممنوع شدنش هستی ؟ بعدشم هنوز هم معلوم نیست که قطعا ممنوع بشه یا نه چون استرالیا مثل فرانسه نیست که کلیک کنه رو این موضوع .........این قانون مال مسلمانهای تند رویی هست که خودشونو با لباس سیاه میپوشون و به سختی میشه حتی چشماشو نو دید . در اخر اگر تصمیم به برگشتن گرفتی به حرف شوهرت گوش کن پاست رو بگیر بعدا برگرد.
فرشته جان منم استرالیا زندگی می کنم. من بریزبن هستم و تنها چیزی که اینجا نمیبینی تبعیض نژادی و بی احترامی به مسلموناس. برخورد استرالیایی ها با مهاجرها خیلی خوبه. استرالیا کلا کشور چند ملیتیه. مالیات هم اگر درآمد سالیانت از 40000 دلار کمتر باشه تمام مالیاتی رو ازت گرفتن آخر سال بهت بر میگردونن.
من فکر میکنم شما از تنهایی بیشتر داری دنبال بهانه میگردی که بخوای خودتو قانع کنی که برگردی.
ملتی که کتاب نمیخواند.....
باید تمام تاریخ را تجربه کند ...
دوستان آنچه من در مورد مسلمونا گفتم چیزی هست که تجربه کردم و البته نه همه حقیقت!در کار من اگه شما حجاب داشته باشی‌ و یک بی‌حجاب باشه خوب معلومه چه کسی‌رو انتخاب میکنند! حتا اگه مدرکت بالاتر باشه بازم کمتر میگیری ،اینو من میبینم ، نه با همه وجود حس می‌کنم،خوب البته راه ساده تر اینه بگیم اصلا تبعیض وجود نداره! وقتی‌ با یک ازی دوست میشی‌ تازه میبینی‌ که چه نظری در مورد ما دارند !

البته که تو خیابون با مسلمونا کاری ندارند!ولی‌ نظرشون منفی‌ هست و البته این تجربه من،ضمنا نمی‌شه اینجا فقط کار کش کرد و به دولت دروغ گفت چون باید کم کم به فکر خرید خونه و.. بود.در هر صورت هدف من دیدن نظر شما در مورد برگشتن بود و هست.مرسی‌ از نظرات.
فرشته جون کار کش تا وقتی که راه بیفتی و کمی زندگیت رو به راه بشه بد نیست چرا که کاملا با حرفت موافقم که برای خرید خونه و وام شخصی یا ماشین به کار خوب و سابقه معتبر نیاز هست. ولی گذشته از اینها به نظر من اگر برات مقدور هست یه سفر برو ایران....... یه مدتی که باشی حساب کار دستت میاد که کجا برات بهتره ..... به هر حال ممکنه خیلی چیزا فرق کرده باشی منجمله خود شما.
شما که خودتون اونجا هستید و واقعیت ها را لمس کردید با توجه به روحیه تون تصمیم بگیرید من اگه بودم اصلا فکر رفتن از ایران به ذهنم نمی اومد شاید یک نفر حاضر باشه به هر قیمتی از اینجا بره و تمام سختی های زندگی اونجا را هم اصلا نبینه . اینکه هنوز موقعت شغلی در ایران براتون هست خوبه امیدوارم با کمک خدا بهترین تصمیم را بگیرید .
باور کن تنها خدا کافیست .
2810