2777
2789

سلام دوستان گلم
من و همسر و پسرم ۲.۵ سال پیش امدیم استرالیا خوب واقعن سخت بود همه چیز. همسری تو ایران معلم بود و اینجا رفت تو یک کارگری برای ۱۹ ماه و بعدش کارشو از دست داد من ۶ ماه هست تو مهد کودک کار میکنم اما اینجا مشکلات خودشو داره و شوهرم میگه بعد از گرفتن پاس برگردیم و البته من موافق نیستم!اگه بخوام شرایط اینجا رو خلاصه کنم باید بگم:
۱-جامعه اینجا از مسلمونا خوششون نمیاد.
۲- به دست آوردن یک کار ساده بسیار سخت هست و روش نمیتونی حساب کنی.
۳- اینجا ایرانی کم هست و خوب بعضیاشون هم فرهنگ خاصی دارند.
۴- بیمه پزشکی مجانی هست و دکتر جنرال مجانی و هر بچه یه حقوق کمی داره که دولت میده.

۵- غذا خیلی عالی و ارزون هست و سالم.
۶- سطح آموزش بسیار پایین هست و مدرسه خوب بسیار گرون.بسیار بسیار!
۷-شما همیشه میتونی تبعیض نژادی رو ببینی همیشه شما دست دوم هستی.
۸- بسیار از ایران دوره، بسیار بیلیطش گرونه.
۹- خود استرالیا یًیها خیلی تنبل هستند و فقط کار ساده میکند.
۱۰- فرهنگ رانندگی بسیار خوب و به زنها احترام میذارن و مهمتر بسیار امن تر از ایران من هیچ وقت ندیدنم کسی مزاحم کسی بشه.
۱۱- مالیات زیاد هست و بنزین گرون و وای چی بگم از خرج تعمیرات! و عوارض ماشین.
۱۲- تنهائی خیلی سخت ولی هر کار اداری ساده هست راحت راحت انجام میشه
ما چند ماه قبل ایران بودیم ولی خیلی تغییر ندیدیم ماشاالله همه مینالیدند اما خیلی بهتر زندگی میکردند منظورم اینه که من از وضعیت ایران اطلاع دارم ولی خواستم بگید چی فکر میکنید مخصوصا که شوهرم میتونه سر کارش برگرده و من هم خوب تجربه اینجارو دارم، شما چی فکر میکنید دوستای گلم؟
برای بهتر کردن شرایطتون باید کمی صبر کنین... اگر هم قصد بازگشت دارین خوب بهتره که پاستون رو بگیرین و بعد برگردین که این مدت که اونجا بودین هدر نرفته باشه... ولی در کل زندگی خارج از کشور رو با ایران مقایسه نکن... معیارها اصلا یکی نیست... باید ببینی کجا ارامشت بیتره...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرشته عزیز یکم برای برگشتن بیشتر فکر کن،خودت خوب میدونی رفتن به استرالیا کار ساده ای نیست
درسته که شرایط اوننجا سخته ولی اینجا هم دست کمی از اونجا نداره

من یه با حدود یکماه رفتم سنگاپور و وقتی برگشتم داشتم از بی نظمی و هرج و مرج اینجا دیوونه میشدم چه برسه به تو که 2 سال اونجا بودی
البته عادت میکنی ولی به چه قیمتی؟
اینجا همه چیز به طرز وحشتناکی گرون شده و همونطوری که قیمتها و هزینه زندگی داره بالا میره فرهنگ ها به شدت داره پایین میاد
وضع رانندگی افتضاحه و روزی نیس که کسی کشته نشه
همه در حال وشکست شدنن
خلاصه اگه کار و باری تو ا
یران ندارین و میخواهین بیایین و تازه بگردین دنبال کار به نظرم همونجا باشی خیلی بهتره
دست ما رو هم بگیر ببر هههههههه
میبوسمت و سال خوب و پر برکتی رو برات آرزو میکنم عزیزم
تحولات بزرگ در زندگی نیاز همه ماست برای دریافت انرژی و آرامش درون tel: @jadoogareshq
با همه یحوبب ها و بدی هاش.. با موقعیت تو.. تو کشور خودت خیلی راحت تر میشه زندگی کرد.. مجبور نیسنی نصف درامدتو مالیات بدی..و بچه ات تو همین مدرسه های دولتی خیلی راحت میتونه درس بخونه..
طراحی داخلی...چیدمان..دکوراسیون داخلی...با نازلترین قیمت http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=672610
اگه برگردی میتونی اینجام معلم مهد شی
به نظرم اونجام خیلی سختی داری
برگردی حداقل تو وطن خودتی کلی همدل داری
عربت خیلی بده
شرم میکنم که وزن سیری ام را با ترازوی کودک گرسنه کنار پیاده رو بکشم . . . !
نه ویشکا جان فامیلای ما کلی شون برگشتن و راضی ان
نمیگم ایران ایده آله نه اینجام سخته
اما طمئنا شرایطش از اینی که دوستمون میگه خیلی بهتره
شرم میکنم که وزن سیری ام را با ترازوی کودک گرسنه کنار پیاده رو بکشم . . . !
ممنونم از همتون ،خیلی‌ خوشحالم دوستانی مثل شما دارم.من میدونم ایران زندگی‌ سخته ولی‌ اینجا هم سخته از ایران بعضی‌ وقت‌ها بیشتر.من می‌خوام برگشتم ایران خودم تو خونم کار کنم ،نمیدونم می‌شه؟ اینجا که می‌شه . از تجربم در اینجا استفاده کنم.خیلی‌ ایده‌های نو دارم برای کارم.
2810