2777
2789
میشه یکم تعریف کنی

چی بگم عزیزم؟  

هیجی دیگه چند ماه قبل رفتیم ویزیت شدیم و وقت گرفتیم چند روز قبلش ی سری ازمایش دادیم روز عملم رفتیم اونجا یکم بعد دکتر بیهوشی اومد گفت کی میخواد عمل کنه ؟ تو ؟؟ چقدر کوچیکی چند سالته و ... بعدم دیگه اون ماسکه رو گذاشت و خوابیدم مثل ی خواب بود واقعا بعدش دیگه هیچی متوجه نمیشی تا یکی بیدارت میکنه اولش که ادم بهوش میاد یکم سردشه و تشنه ست ولی هیچ احساس نمیکنی ممکنه سرگیجه و حالت تهوع هم داشته باشه هم تختی من داست . ولی من نه پا شده بودم واسه خودم میگشتم 

بعدشم میری خونه 

روز اول که تامپون داری باید با دهن باز نفس بکشی یکم سخته ولی قابل تحمله باید کمپرس سرد هم بزرای که ورم نکنی و کبود نشی 

کلا دردش برا من در حد دندون درد بود فکم درد میکرد مثل وقتی که سرما مخوری فکت درد میکنه

فرداش میری تامپون رو در میارن  البته شاید اصلا برات تامپون نزارن 

اون قالب یا به اصطلاح گچ هم تا ۶-۵ روز رو بینیته بهدش میری اونم بر میداره چسب میزنی 

کل سختی و زحمتش همون هفته اوله بعدش دیگه اوکیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم و چند تا از فامیلامون پیش شاهین میلانی عمل کردیم هممون راضییم  البته من اولاش هی ایراد ...

عزیزم تا چند وقت فکر میکردی بینیت بزرگه .‌من فکر میکنم اصلا بینیم از بغل جمع نکرده .‌یعنی استخوناش نتراشیده .شما هم همینطور بودی؟؟؟

خدا را چه دیدی شاید همانی شود که میخواهی  
عزیزم تا چند وقت فکر میکردی بینیت بزرگه .‌من فکر میکنم اصلا بینیم از بغل جمع نکرده .‌یعنی استخوناش ن ...

اره عزیزم ورم داشت ولی باید  زیاد ماساز بدی که استخوان ها کامل جمع بشن و تیغه نازک بشه 

عزیزم تا چند وقت فکر میکردی بینیت بزرگه .‌من فکر میکنم اصلا بینیم از بغل جمع نکرده .‌یعنی استخوناش ن ...

بستگی داره گوشتی باشه یا استخوانی و مثلا بینیتون قوز داشته باشه یا نه

برا من تیغه بینیم بعد دوماه  ورمش خیلی کمتر شد 

بستگی داره گوشتی باشه یا استخوانی و مثلا بینیتون قوز داشته باشه یا نه برا من تیغه بینیم بعد دوماه & ...

بینی من گوشتی بود .‌الان ۴۵ روز عمل کردم . ولی اصلا جمش نکرده از بغل . و همچنان بزرگ درضمن جای قوز قبلیم برامدگی داره . امروز رفتم پیش گفت بالای تیغه بینی ماساژ بده چیز مهمی نیس 

نمیدونم والا

بینی من گوشتی بود .‌الان ۴۵ روز عمل کردم . ولی اصلا جمش نکرده از بغل . و همچنان بزرگ درضمن جای قوز ق ...

خب پس تازه ست بینی های گوشتی تا یک سال ورم دارن 

ماساز بده  ان شالله خوب میشه نگران نباش 

ایندفعه رفتی ازش بپرس از کنارم ماساز بدی یا نه 

به من میگفت نوک انگشتت رو بزار گوشه چشمت کناره های بینیت رو فشار بده

منم یکی دو ماه اول فقط غر میزدم کجه بزرگه اله بله  ولی الان خوب شده 

هر چی پیش بری بهتر میشه

خب پس تازه ست بینی های گوشتی تا یک سال ورم دارن  ماساز بده  ان شالله خوب میشه نگران نباش& ...

دوهفته بود عمل کرده بودم. گفت کنار های چشم ماساژش شروع کن . منم یبار  فقط ماساژ دادم خیلی هم درد داشت . بار اولم خودش ماساژ داد . بعد حالا میگه قوز بینیت بخاطر همین ماساژ ی که از گوشه چشم دادی . در حالی که فقط یبار ماساژ دادم 

حالا  میگه فقط روی بینی ماساژ بده  قوز بره داخل 😶 با این عمل بخدا گرفتار شدم . 

دوهفته بود عمل کرده بودم. گفت کنار های چشم ماساژش شروع کن . منم یبار  فقط ماساژ دادم خیلی هم در ...

عه خب هر چی گفته رو انجام بده خوب میشه 

من که بیکار میشم میرم سراغ ماساز