2777
2789
عنوان

میخوام ترک تحصیل کنم!

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 45 پست

شاگرد اولا الان خانه دارن و بیکار

تنبلها و مردودیها شاغل ان . به زور خوندن و درسها رو قبول شدن الان بیا ببین چه کاره ان :( 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قطعا پشیمان و سرخورده میشی هم از طرف خانواده ات هم اجتماع الان سواد و مدرک ضرورت هست لااقل تا دیپلم رو باید بری،تغیر رشته بده برو رشته ساده برو دنبال علاقه ات ولی ترک تحصیل اشتباهه

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم

الانم كه امتحانا مجازيه

راحت پاس ميشي

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

بله پشیمون میشی

بدون دیپلم میخوای چیکار کنی دقیقا؟

پاییییین ترین سطح مشاغل هم نیازمند یه حداقل دیپلم هست

وگرنه حسابی ازت سواستفاده میشه در جامعه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
شاگرد اولا الان خانه دارن و بیکار تنبلها و مردودیها شاغل ان . به زور خوندن و درسها رو قبول شدن الان ...

واقعاا ارایشگر و ناخن کار درامدشون از تحصیل کرده ها بیشتره

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

خب ترک تحصیل کردی و درس رو بوسیدی گذاشتی کنار...بعدش چی؟ تضمینی هست که اوضاع درست بشه؟شاید درس خوندنت حکم نجاتتو داشته باشه .ببین چی باعث افت تحصیلیت شده اونو برطرف کن برو سراغ رشته ای که علاقه داری و اینده داره ...هنرهم در کنارش یاد بگیر 

در جهان فرمان کوروش اولین منشور بود*سر به تعظیمش سراسر بابل و اشور بود*سینه ی اسپارت را تا قلب یونان چاک کرد*پشت بخت النصر را ساییده و بر خاک کرد*ما از اسلاف همان خونیم از آن ریشه *پاسدار نام پاک پارس تا همیشه   

تمامی بچه ها به غیر از شاگرد اولها افت تحصیلی پیدا کردن بعد از حضوری شدن

به نظرم برو مدرسه غیر انتفاعی تا انگیزه ات برگرده

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍