2777
2789
دختر من سیزده ماه ونیم راه میره جهارمین دندپن داره در میاره میرقصهرسینه میزنه بی بای عاشق دالی بازی میگه داااا سینه میزنه میگه حسین وای بابا مم اب تا پنج میشموره اما نه کاملا واضح بده بیا بخور برو میگه اکثر چیزا رو مثل کنترل گپشی عروسک....میگم بیار میاره جیز میگه میگم ساکت باش میگه هیس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرمن 13ماهشه از4ماهگی ماما رو گفت ،الان همه چی بلده بگه و دوکلمه ای هم میگه مثلا میگه بریم بابا یا بریم اونجا.تازه راه رفتن یاد گرفته و 5یا 6متر بدون کمک ما میره و خودش بلند میشه و از پله بالا میره .همه غذا هارو بهش میدم ولی جداهم براش غذا میپزم و همه میوه هارو دوست داره مخصوصا انار.عاشق اینه پشتی رو بندازه و من بلندش کنم و بازم بندازه،سینه میزنه و حتی میاد میزنه به سینه منم و دست میزنه و خودش تای تای میکنه ولی خیلی حرف میزنه 😂 درکابینت رو براش باز میکنم و همه ظرفارو میریزه بیرون .عاشق جارو برقیه وقتی من جارو میکنم میاد کمکم و هولش میده برام.عاشق پیام بازرگانیه 

پسر منم یکسالشه ۳۷هفته باوزن ۱۹۰۰دنیا اومدشیش ماهگی دندون در اورد الان ۸تا دندون داره هنوز راه نمیره فقط خودش سرپا وایمیسته عاشق شارژر و ماشین لباسشویی ومتوره همیشه هم کابینتا رو بهم میریزه دد و بابا و ب ب و مه مه میگه به منم میگه نه نه همیشه هم نامفهوم زیاد حرف میزنه مثل این که بخاد یه چیزی رو تعریف کنه