2777
2789
پسرم تازه یک سالش شد هنوز راه نمیره ماماب بابا میگه بعضی وقتا یه کلنه ای ما میگیم فورا همونو میگه ولی تکرار نمی کنه.هدشکلکی در بیاریم فورا تقلید می کنه.غذای ما رو نمی خوره من جداگانه براش سوپ و شیر برنج درست میکنم
هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من...😇😇😇

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترم الان١٣ماهشه بابا میکه وراه میره ٦تا دندون داره وهمه غذایی میخوره عالیه و خیلی شیطونه
حیلت رها کن عاشقــا دیوانه شو دیوانه شو و انـدر دل آتش درآ پــــروانـه شــو پروانــــــه شو هــم خــویش را بیگـــانه کن هم خانه را ویرانه کن و آنگه بیا با عاشقان هم خانـه شـو هم خانه شــو رو سینــه را چـون سینه ها هفت آب شو از کینه ها و آنگـــه شراب عشــق را پیمانـــه شــــو پیمانــه شـو باید کـــه جملــه جــان شــوی تا لایق جانان شوی گـــر ســوی مستــان میــروی مستانه شـــو مستانه شو... مولوی
پسر خواهر من یک سالشه از یازده ماهگی راه میرفت خیلی کلمات زیادی میگه مث بابا مامان عمو آب به به پرپر(یعنی پریا)...سینه میزنه دست میده میرقصه همه نوع غذا میخوره
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
پسر من دو هفته دیگه یک ساله میشه. فقط دک میگه رو پاهاشم وامیسته روی مبل میره اما راه نمیره خیلی دوسش دارم 8تام دندون داره زیاد غذا نمیخوره اما وزن گیریش عالیه. دست میزنه میرقصه دکی میکنه و عاشق بیرون رفتنه
سلام به همه پسر من ۱۵ ماهشه از ۱۰ ماهگی راه میرفت . کلا تحرکش زیاده و دائم از مبل و مبل و میز میره بالا‌ . دست میده ، بای بای میکنه . وقتی دستمو روبه روش میگیرم و بهش میگم بزن قدش محکم به دستم ضربه میزنه . از ۶ ماهگی دست میزد . وقتی صبحا ورزش میکنم و ۱-۲-۳-۴ میگم اونم روبروم می ایسته و محکم دستاشو بالا و پایین میکنه . به هر نوع موسیقی که باشه عکس العمل نشون میده و حرکات موزون انجام میده . خوب غذا میخوره . هرچی برای خودمون پخته باشم بهش میدم . عاشق آش آ ابگوشت و کله پاچس . به هیچ عنوان پفک و سوسیس کالباس بهش نمیدم خودمونم کلا اینا رو مصرف نمیکنیم . اگه بخوام پیتزا درست کنم با مرغ یا گوشت درست میکنم که سالم باشه . آروم غذا میخوره و کم . منم هر دو سه ساعت یه چیزی بهش میدم . میوه رو عالی میخوره . همه میوه هارو بخصوص موز . الانم چند روزیه که قاشقو از دستم میگیره که خودش غذا بخوره اما البته هنوز بلد نیست . اکثر اعضای بدنشو بلده مثل چشم ، بینی ، گوش ، دست ، پا ، شکم ، دهن ، دندون ، زبون ، مو وقتی ازش میپرسم تو حموم چکار میکنیم دستاشو میذاره سرش و موهاشو میماله یعنی سرمونو میشوریم . این کلماتو میگه : ماما بابا دور دور ( وقتی ازش بپرسم کجا میریم ) نی نی آلا ( اسم برادر زادم ) برسین ( اسم دختر جاریم که هم سنشم هست ) سارا ( اسم خودم ) سر ( یعنی سحر ، اسم خواهرمه ) ماشی( ماشین ) بشی ( بشین ) بغل با ( یعنی بالا ) آب بسه ( وقتی از شیر خوردن سیر میشه خودش سینه منو هل میده تو لباسم و میگه بسه ) هام ( یعنی غذا ) دی ( یعنی دالی ) سل ( سلام ) بده گیلی ( یعنی کلید ) الانم دو روزه یاد گرفته بگه « جیش » کم کم دارم یادش میدم که هر وقت جیش داری بهم بگو . اگه زود یاد بگیره از پوشک میگیرمش . من خییییییلی باهاش حرف میزنم . باهاش خیلی چیزا رو تمرین میکنم اما اصلا مجبورش نمیکنم که خسته بشه یا دلزده بشه .
خدایا کاری کن که صلاح تو با آرزوی من یکی باشه .
راستی پسرم ۸ تا هم دندون داره . تنها مشکلش وزن گیریشه . بخدا من خوب بهش میرسم اما از بس تحرکش زیاده همه رو میسوزونه . خخخخخ خوابشم تا چند وقت پیش خیلی بد و نا منظم بود اما وقتی یه سالش تموم شد کم کم بهتر شد . الان بازم نسبت به هم سناش کمتر میخوابه اما نسبت به قبل خودش نه خوابش بهتر شده .اما هنوزم شبا برای شیر بیدار میشه . دکترش میگفت نباید بیدار شه و باید تا صبح حد اقل ۵ ساعت یه سره بخوابه اما سروش نه ... بیدار میشه .
خدایا کاری کن که صلاح تو با آرزوی من یکی باشه .
پسرمن ۱۳ماهس راه میره ماما و بابا میگه به غذا هم به به میگه بعضی وقتا به اب همون اب میگه بعضی وقتا دا میگه به چیزای داغ میگه جیز چهارتادندون داره غذاهم همه چی میخوره تو میوه هاهم فقط موز میخوره چون زیاد دندون نداره خیلی وقتا غذا رو نجویده قورت میده
حلقه ی ازدواج باید در فکر انسان باشد.....نه در انگشت دست چپش. خدایا شکرت که یه نی نی کوچولوی ناز بهمون دادی
دخمل منم آخراین ماه یک ساله میشه کلمه هایی که میگه: بابایی.به به ( غذا) دد(بیرون رفتن).اماهرچی بهش میگم بگومامان نمیگه اما ممه میگه.... هنوز راه نمیره اما دوست داره دستاشوبگیریم راه بره غذاهم اگه غذای خودمون براش خوب باشه بهش میدم اما بیشترسعی میکنم برنجشو با آب قلم درست کنم..عصرها سوپ میخوره عاشق گلابیه...نصفه شباهم دوتاسه بارشیر میخوره...
سلاله ی من 26 آبان 93 ساعت 15:11 پا به دنیا گذاشت.....خدایا شکرت