2777
2789
عنوان

مادر شوهرم قلبمو له کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2037 بازدید | 89 پست

به خاطر شرایط مالی نمیتونی جدا شی؟؟

یعنی از اول عروسیت اونجا زندگی کردی تا الان که بچه دارم شدی؟؟

از ۳ بهمن ۹۶ عضوم😊 این سومین کاربریمه😃                             بزن باران هوا ابریست ، نفس بالا نمی آید.. بزن باران نوازش کن تن رنجور مردم را ..  زمین حال بدی دارد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلیا بودن ظلم کردن قوی تریناش هم اخر اسیر خاک شدن و ناتوان زمین گرده غصه چیزی که ارزش نداره نخور .. ...

منمونم

برای ظهور امام زمان یه صلوات بفرستین...امروز چند صلوات واسه امام زمان فرستادی؟؟

مادرشوهرم انواع بلاها رو سرم اورد...به خدا گفتم نمیخوام واگذار کنم اون دنیا جوابشو بدی همین دنیا به چشم ببینم خنک بشم چنان بلاهایی سر یه دونه دخترش اومد که به دست و پام افتاد تک تک بلاهایی که سرم اورد بخدا قسم عین همونا به سر دخترش اومد🙃

من آریایی‌ام ایرانی اصیل ♥️سامیار و رستا نفسای زندگیم😘
به خاطر شرایط مالی نمیتونی جدا شی؟؟ یعنی از اول عروسیت اونجا زندگی کردی تا الان که بچه دارم شدی؟؟

ااره بخاطر شرایط مالی واینکه شوهرم بچه کوچیکه...اره از اولش تا الان که پنج سالی میشه

چرا مگه چکار کردی الان داری تاوان پس میدی دختر

تتاوان ساده بودنمو که حاضر به همچین ازدواجی شدم

مادرشوهرم انواع بلاها رو سرم اورد...به خدا گفتم نمیخوام واگذار کنم اون دنیا جوابشو بدی همین دنیا به ...

من هم به خدا خیلی اعتقاد دارم فقط به امید خودشه که هنوز زنده ام

شوهرم یه دصدم پشتم نیست...یه دختر دوسالو نیمه دارم

اگه تو خونه اونا زندگی میکنی،پس مهمونی،باید حرمت نگه داری

خودت میگی مادر شوهر

پس مادرت نیست ،باید بهش احترام بزازی تا احترام ببینی

تو مرا جان وجهانی
اگه تو خونه اونا زندگی میکنی،پس مهمونی،باید حرمت نگه داری خودت میگی مادر شوهر پس مادرت نیست ،باید ...

خانم چی داری میگی ،دلت خوشه،احترام احترام‌میاره بزرگتر باید احترام خودشو نگه داره تا کوچیکترام بدونن معنی احترام چیه،نفست از جای گرم درمیاد،استارتر کلی تو اون خونه معذب حتی قول میدم با خجالتم دریخچالو باز میکنه یا میره سر سفره،۷ماه این روزارو تجربه کردم،جهنم واقعی

اگه تو خونه اونا زندگی میکنی،پس مهمونی،باید حرمت نگه داری خودت میگی مادر شوهر پس مادرت نیست ،باید ...

ددرسته...ولی منم ادمم اگه یه اشتباه کردم میتونه بخاطر خوبی های گذشتم ازش بگذره نه اینکه اینقدر بزرگش کنه که من الان دستو پام بلرزه وخوابم نبره وخون گریه کنم

ددرسته...ولی منم ادمم اگه یه اشتباه کردم میتونه بخاطر خوبی های گذشتم ازش بگذره نه اینکه اینقدر بزرگش ...

خیر نبینه فقط اینو میتونم بگم،اروم باش بخاطر دخترتم که شده خودتو نباز،با تک تک سلولای وجودم درکت میکنم گلم خدای توام بزرگه

خانم چی داری میگی ،دلت خوشه،احترام احترام‌میاره بزرگتر باید احترام خودشو نگه داره تا کوچیکترام بدونن ...

من میرم دو هفته خونه مادر شوهر،حتی در یخچال باز نمی کنم ک اب بخورم

تا حالا در کمد رو باز نکردم

حرمت نگه میدارم

هزار بار تو وسایل من دست کردن چیزی نگفتم

ادم باید ب بزرگتر احترام بزاره

تو مرا جان وجهانی
یعنی خودت راضی نبودی خانواده ت چی اونا پشتتن؟

راضی نبودم ...یه بار کارم تا طلاق کشید خانواده هم پشتم بودن واسه طلاق اما به اصرار اونا وبه خاطر دخترم راضی به برگشتن شدم وخانوادم هم گفتن دیگه حمایتت نمیکنیم

خانم چی داری میگی ،دلت خوشه،احترام احترام‌میاره بزرگتر باید احترام خودشو نگه داره تا کوچیکترام بدونن ...

استاتر میتونه ب شوهرش بگه جدا بشه،حالا که شرایط نداره،پس  باید تحمل کنه،چون انتخاب خودش بوده

تو مرا جان وجهانی