2777
2789
عنوان

چرا هیچکسی درکم نمی کنه؟چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3161 بازدید | 50 پست
جاریم معلمه 3روز در هته سرکاره همش دارن پشتش بد میگن و میگن به بچش نمیرسه اخه به اینم میگن مادر حالا فکر کنید هرروز من برم سرکار هرروز می خوان یه شر به پا کنن
خدایا در شب فقرم بسوزان ولی محتاج نامردان نگردان
کوتاه نیا پشیمون میشی نظره شوهرت از همشون مهمتره اگه همسرت موافقه بچه رو مهد بزار برو سر کار منم بعده عید میزارمش مهد به زندگیم و خودم بیشتر برسم بچه ام هم خیلی دوست داره تنها نباشه و امادگیشو داره بچه من دوسالش میشه میزارمش از ماه 5 بارداری تا الان سرکار نرفتم همسرم هم تشویقم میکنه برم و بچه رو مهد بزارم مهم تفاهمه شما دوتاست بقیه هم ببینن به کارهات میرسی بی خیال میشن نزار تو مسایل مهم زندگیت داخل بشن و اجازه بدن به خودشون که برات تعیین تکلیف کن دایه مهربانتر از مادر میشن دیگران گاهی ولی مگه از مادر هم کسی دلسوزتره به بچه من عاشقه بچه امم و براش هر کاری تونستم کردم و میکنم مقله همه شماها ولی میدونم گذاشتنش تو مهد و ادامه درس و کارم به نفعه خودشه ولی خوب من تا دوسالگیش تحمل کردمو میکنم بیشتر دیگه عمرا بسمه
فروش اجناس آلمان پوشاک چهارفصل زنانه مردانه و بچگانه آدرس تاپیک http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1100683&postID=43084887

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم توی این زمونه سخت واقعا این رو میطلبه که زن و شوهر با هم کار کنند البته این نظر منه
اگه شغلت خوبه و ارزشش رو داره و از نظر مالی حمایت میشی حتماااااااا برو
اگه نه فقط وقتت رو هدر میده به بچه ات برسی بهتره

یه مدت برو فوقش اگه نتونستی به بچه برسی دیگه نمیری

ولی من اگه جای شما بودم حتمـــــــــــــــــــــــــــا میرفتم
این خونواده همونهایی هستند که گفتندادامه تحصیل برات خوب نیست اگه نظرشون درست بود بله الان هم میتونی روی نظرشون حساب باز کنی

برو بیخیال نظر بقیه ببین همسرت چی میگه
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
اینم بگم من کلا فکر میکنم وقتی زنی شاغله و بیرون از خونه است، برای بچه اش هم بهتره. البته باید وقت کافی واسه بچه اش هم داشته باشه.
من مامانم معلم بود و من ازین بابت خیلی خوشحالم.
ناتالین جان اگر تعهد کتبی هم بدن ولی بخوان اذیت کنن فایده نداره.

نادیا جان سلام
خواهر خوبم خواسته های تو کاملا منطقی است و اگر دنبالش نری یک عمر چیزی در درونت می جوشه پس راه حلی پیدا کن بتونی بهش برسی . من هم 21 سالگی ازدواج کردم فوق دیپلم الکترونیک بودم رفتم سرکار و فکر میکردم ادامه تحصیل اونم رشته من هزینه زیادی داره تا 8 سال گذشت الان یک پسر 17 ماهه دارم مهندسی الکترونیک قبول شدم مادر شوهرم گفت میدونی که تا بچه 3 سالش نشه نمیتونی بری دانشگاه با قاطعیت کفتم من شنبه دارم میرم ثبت نام وقتی همه قاطعیت منو دیدن هیچی نگفتن الان من یک مادر کارمند دانشجو هستم مممممممممممیتونم چون مممیخواهم
عزیزم تا زمانی که بخوای پیش کسی بگذاریش همین حرفا هست چون جلو چشمشونه دلشون میسوزه اگر جلو چشمشون نباشه دیگه بهت کاری ندارن امتحان کن .
هروقت که خواستی در مورد راه رفتن کسی نظر بدی اول کمی با کفش های او راه برو
ولی قبل رفتن حتما یه جلسه با شوهرت بذار و باهاش اتمام حجت کن که به حرف دیگران یه مدت بعد که من تو کار جا افتادم بازی درنیاری زبونن بگی برو ولی عملن پشتم وا نایستی
@2bare_man
اگه برم سرکار از 8 تا 2 هستش میتونم به بچم برسم ولی الان چون از صبح تا شب پیشمه از دستش کلافه میشم خوبم بهش نمیرسم ولی متاصفانه همه میگن بمیر تو خونه و کل وقتت رو صرف بچت کن
خدایا در شب فقرم بسوزان ولی محتاج نامردان نگردان
عزیزم، امروزه یک مادر تحصیلکرده و تو اجتماع خیلی بیشتر به درد بچه می خوره هر کس هم بهت می گه نرو از حسودیشه که موقعیت تو رو نداره، می دونم کار بیرون با بچه خیلی سخته ولی حتما برو، برات آرزوی موفقیت می کنم.
تمام نا تمام من
با تو تمام می شوم ..
2810