2777
2789
عنوان

چرا هیچکسی درکم نمی کنه؟چرا؟

3161 بازدید | 50 پست
من 23 سالمه 3 ساله ازدواج کردم دانشگاه میرفتم که متوجه شدم باردارم.2 ترم مرخصی گرفتم ولی بعد زایمان دوباره ادامه دادم ولی همه مخالف درس خوندنم بودن از خانواده خودم گرفته تا خانواده شوهرم.همش غر میزنن میگن بچت واجب تره .با این حال ادامه دادم الان بچم 11 ماهشه پیشنهاد یه شغل عالی بهم شده ولی باز خانوادهها مخالفن مخصوصا خانواده شوهرم چند روز پیش خواهر شوهرم میگفت تو سنی نداری بعدا هم میتونی بری سرکار به بچت برس ولی من پیش خودم میگم شاید بعدا همچین کاری برام جور نشه.اخه من نمی دونم گناه کردم زود ازدواج کردم؟گناه کردم الان بچه دارم؟چرا نباید منم مثل بقیه خانمها به خواستم برسم؟چرا نباید درس بخونم یا کار برم؟نمیدونم چیکار کنم؟خیلی دوست دارم برم سرکار ولی هیچکی راضی نمیشه بچمو نگه داره در واقع می خوان سنگ جلو پام بندازن. میشه راهنماییم کنید چیکار کنم؟
خدایا در شب فقرم بسوزان ولی محتاج نامردان نگردان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نادیا جون به خانواده ها هیچ ربطی نداره مگه شهریه دانشگاه یا مهد بچت رو میدن اگه شوهرت باهات همیکاری میکنه و راضیه فقط و فقط تو و شوهرت این تصمیم رو میگیرین
منم از وقتی باردار شدم هی میگن استخر نرو عفونت میگیری رانندگی نکن استرس میگیری بیرون نرو سرما میخوری کلاس نرو خسته میشی ولی شوهرم میگه خودت هر کاری احساس میکنی بهش نیاز داری انجام بده
تازه کنکور کارشناسی هم شرکت کردم جمعه ها هم رفتم کلاس نظارت چاپ واسه بهتر شدن کارم نوشتم
به همه هم میگم من نصف روزم تو خونه باشم قاطی میکنم
نمیشه که انرژی جوونیمون رو هدر بدیم سر پیری و بی حوصلگی معرکه بگیریم
به حرف اینا باشه نی نیهامونم بزرگ بشن میگن دیگه این کارا ازت گذشته
@2bare_man
به حرف کسی کار نداشته باش، زندگی شماست و خودتون باید برای زندگیتون تصمیم بگیرید.
خودت ببین این کار چه قدر ازت وقت می گیره، به هر حال الان بچه ات کوچیکه و نیاز به رسیدگی داره.
من اگه بودم کاری رو که هر روز هفته، مثلا صبح تا 4-5 بعد از ظهر بود به خاطر بچه ام نمی رفتم.
اما اگه زمان کافی برای بودن با کوچولوت رو بهت می ده، از دستش نده. خودت بسنج.
2810