2777
2789
عنوان

پخش عکس

222 بازدید | 11 پست

من یه مشکل که ندارم 

1000 تا مشکل دارم 

از یه جا حال و بد دلتنگی بخاطر پسری که ١ سال باهاش بودم و خیانت کرد 

حالا میترسم عکسایی ک داره ازمنو پخش کنه 

با اینکه بهش گفتم گفت جاش امنه و من به هیچکس نشون نمیدم 

ولی میترسم

کلا ارامش از زندگیم رفته بخاطر این پسره از یه جا دلتنگی از یه جا این فکرای الکی 

بگین چیکار کنم برگردم به روال قبل

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پخش نمیکنه اگه هم پخش کرد که پخش نمیکنه برو شکایت کن البته بازم میگم پخش نمیکنه توهم تو روی خودت نیار که برات مهمه جو میگیردش 

هنگامی که هوس باردار می‌شود گناه را به دنیا می‌آورد آنگاه مرگ پیش می‌آید

بسپار به خدا اگه بهش ایمان داشته باشی به همون اندازه ایمانت بهت کمک اگه به خدا دلت قرص باشه و بگی خدایا من پشیمونم مطمئنم تو کمکم میکنی نمیزاری عکسام پخش شه اون هواتو داره خیالت راحت

عکسا در چه حد هست 

اگه با هم بیرون انداختید اصلا نترس خوب دوست بودید دیگه گذشته 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

ب عکسای ناجور مگ دادی؟؟؟

بعدم عزیزم نباید خودتو حساس نشون بدی یا حتی بپرسی ک فک کمه نقطعه ضعف داری نسبت بهشون اذیتت کنه از طریق اون باید کلا بلاک کنی و بیخیالش باشی

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

وقتی دیگ نباشی و نتونه پیدات کنه خودش بیخیال میشه پاک میکنه

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀