2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269736 بازدید | 13839 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها میخام رومیزی ببافم بنظرتون کدوم خوشگلتره

به به خانم هنرمند🤩

دومی بنظرم

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
بیتاجون یه سوال داشتم من خیلی اعتماد به نفسم  پایینه شوهرم میبرم مشاوره بهش میگم تاثیر نداره م ...

عزیزم در کل وقتی کسی اعتماد بنفسش بالاست یعنی خودشو همونجوری که هست دوست داره و بارفتارش اینو به بقیه هم منتقل میکنه 

مثلا من چون لاغریمو دوس نداشتم وقتی کسی بهم میگفت بیشتر بهم می‌ریختم و اعتماد بنفسم میومد پایین اما کسی که لاغریشو دوست داشته باشه اتفاقا ازش لذت میبره و میگه من هر چی بخوام میتونم بخورم و خوش اندامم و نیاز به رژیم ندارم و ....

حالا شما دوست داری چاق باشی مطمئنا وقتی چاق شی چون خودتو بیشتر دوست داری اعتماد بنفستم میره بالاتر 

قربونت عزیزم هیچی یه مدته با خواهر شوهرم قهر کردم حالا مامان بابای شوهرم گیر دادن چرا قهرین و اون دا ...

عزیزم با اینکه معتقدم هر کسی تو زندگی باعث ناراحتی آدم بشه باید از تو زندگی حذفش کرد اما حالا که خانواده همسرت اصرار دارن آشتی کنی قبول کن اما رابطت با خواهر شوهرت دیگه صمیمی نباشه مث غریبه ها باهاش رفتار کن سرد و سنگین

عزیزم با اینکه معتقدم هر کسی تو زندگی باعث ناراحتی آدم بشه باید از تو زندگی حذفش کرد اما حالا که خان ...

اره نظر منم اینه ولی اخه چجوری اشتی کنم نمیتونم باز اگ میگف من منظوری نداشتم یا همچین حرفی باز ی چیزی ولی اون خودش اصلا واکنشی نشون نداده

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)

اقا یه چیزی شنیدم راسته یانه😐

پسر دایی شوهرم قلیون بود یه ماه آبجو خورد الان یه هیکلی داره که نگو😐بدون شکم و ...

از این آبجو ها که داخل مغازه ها میفروشن بنظرتون حرامن؟چون اگه حرام بود خب همه جا نبود ازش؟بعد نوشته درصد کمی الکل داره

کسی میدونه راسته یانه

سلام عزیزم تو خوبی؟ بعد غذا خرما یا سه شیره میخوری؟ اگه غذات هضم نشه اشتهات زیاد نمیشه

بیتا جون منم سه چهار روزه که بعد از غذا یه قاشق غذا خوری سه شیره و یه دونه مخمر میخورم اشتهام زیاد نشده ولی ۲۰۰۰ کالری رو میخورم 

اگرم به ۲۰۰۰ نرسم آخر شب شیر خشک ۵ پیمانه میریزم توی شیر و با ساقه طلایی میخورم

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.
سلام عزیزم تو خوبی؟ بعد غذا خرما یا سه شیره میخوری؟ اگه غذات هضم نشه اشتهات زیاد نمیشه

راستی بیتا جون به نظرت آمپول نوروبیون تاثیری داره

من هر دو هفته یه نوروبیون و یه ویتامین دی میزنم

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.
خب پس تو هم بگو قهر نیستم ولی واکنشی نشون نده    

قربون دهنت 😂😂😂 اصلا ب ذهن خودم نرسیده بود

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)