2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269758 بازدید | 13839 پست
بیتا جان بهت پیشنهاد دوستی دادم ممیشه قبول کنی

عزیزم  سوالتو اینجا بپرس  بقیه هم کالری شماری میکنن میتونن کمکت کنن..خودمم بعد زایمانم میخوام شروع کنم

دوستای نینی سایتی دعام کنین به حاجتم برسم💚
عزیزم  سوالتو اینجا بپرس  بقیه هم کالری شماری میکنن میتونن کمکت کنن..خودمم بعد زایما ...

باااشه گلم من این تایپیک اومده بودم چن رور پیش فکر کنم...دوستان من میخوام ده کیلو چاق شم ولی اصلا اشتهای به غذام خوب نیست نزدیک یه ۱۵روز دارم سیپرو میخورم با اون اشتهام اوکی شده ولی میترسم بزارم کنار دوباره لاغر شم میخوام تا عید ده کیلو چاق شم این قضیه کالری شمار چیه من برنامه مانکن کررفس نصب کردم پووول خواست نفهمیدم چجوریه حذف کردم اگررر میشه بهم یاد بدین مرسی😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باااشه گلم من این تایپیک اومده بودم چن رور پیش فکر کنم...دوستان من میخوام ده کیلو چاق شم ولی اصلا اش ...

خب عزیزم قرصو قطع کنی بازم وزنت برمیگرده 

قدووزنت چقد بود؟

باااشه گلم من این تایپیک اومده بودم چن رور پیش فکر کنم...دوستان من میخوام ده کیلو چاق شم ولی اصلا اش ...

مانکن وبشقاب ک پولی نیس میتونی نصبشون کنی

من هردوشو دارم

گلم اخه بیتا جووون گفت ک سیپرو چون اشتها میاره قطع کنی برررنمیگرده  وزنم ۵۵قدم ۱۶۶

نظر خودمو گفتم عزیز

قرص مولتی ویتامین بخوربجای سیپرو...مولتی ویتامینم اشتهات باز میکنه عوارض هم نداره...سیپرو خودش مثل این پودرای چاقی ی مدت بدنتو پف میکنه چاقی کاذب میاره من ی تایمی استفاده کردم خوب نبود برام🤦‍♀️

نظر خودمو گفتم عزیز قرص مولتی ویتامین بخوربجای سیپرو...مولتی ویتامینم اشتهات باز میکنه عوارض هم ندا ...

نه سیپرو من شنیدم عوارضش خیلی کمتر از دیگر قرص پودره ..و اینکه پف نمیاره اشتها میاره شما فقط غذا میخوری چاق میشی

نه سیپرو من شنیدم عوارضش خیلی کمتر از دیگر قرص پودره ..و اینکه پف نمیاره اشتها میاره شما فقط غذا میخ ...

درسته عوارضش کمتره ولی همون کورتونو داره بازم بستگی ب بدن هرفرد داره درکل خوب نیس...باکالری شماری میتونی چاق شی سیپرو رومیخوای چیکار دیگه😊