2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269758 بازدید | 13839 پست
منم حتما میخرم  فقط میشه بگی قبلا چند کیلو بودی الان چقدر زیاد کردی

من بعد شیر دهی وزنم ۴۶ کیلو بود با کلی قرص و پودر چاقی رسوندم به ۶۲ ولی کرونا گرفتم شدم ۵۷ ولی همش باد بود کلا نابود شدم مشکل بی اشتهای شدید مشکل کبد . کلیه .معدم داغون شد رفتم آزمایش کل دادم دکتر کلی دارو داد تا دوباره معدم روبه راه شد و بخاطر دارو ها صبح ساعت ۷ پا میشدم صبحونه میخوردم خیلی اشتهام خوب شده بود ولی الان اشتهام عادی هس ولی دارم با کالری شمار و ورزش و این معجون پیش میرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشالله وزنت خیلی خوبه من به ۶۰ کیلو هم راضیم ولی از شدت ناراحتی زیاد نمیکنم اشتها ندارم اصلا 

منم اول خیلی دوس داشتم به ۶۰ برسم ولی میخوام تا ۷۵ برم چون استخونم ضعیفه زیاد به چشم نمیاد ..میتونی عرق یونجه و قرص مخمر آبجو واسه نبود اشتهات مصرف کنی

من بعد شیر دهی وزنم ۴۶ کیلو بود با کلی قرص و پودر چاقی رسوندم به ۶۲ ولی کرونا گرفتم شدم ۵۷ ولی همش ب ...

ماشالله چه خوب زیاد کردی 

منم خیلی قرص چاقی خوردم چاق میشدم ولی زود مثل اول لاغر میشدم 

جوانه گندم،سویق اون دو تای دیگه چیه؟

یکیش سویق کامل هست یکی جوانه گندم یکیش سویق پسته و اون یکی عرق یونجه ...من همیشه سویق کامل و جوانه گندم و پودر سنجد میخریدم ولی تموم کرده بود به جاش سویق پسته گرفتم

معجونت هر لیوانش چند کالریه عزیز؟

من کالری سویق هارو نمیدونم ولی فقط کالری جوانه گندم و میزنم با شیر و شیره انگور...

من روزی سه لیوان میخورم هر لیوان فکر کنم ۳۰۰

منم ۲۳ سالمه پنج ساله ازدواج کردم دو تا سقط داشتم یکی هم به دنیا اومد یه ساله که شد فوت شد 

عزیزم زیاد خودت و ناراحت نکن خدا ایشالا بهت آرامش و صبر بده که بتونی به‌اش کنار بیای...انشالا دوباره مادر میشی و با وجودش همه غمه از دست دادنشو فراموش میکنی ..کارای خدا بی حکمت نیست ....

منم ۳ تا سقط و یه کوتارژ داشتم 

عرق یونجه سه ماهه خریدم هنوز لب نزدم از تنبلی 

عرق یونجه رو باید روزی دو بار بعد صبحونه و نهار یه استکان بخوری فقط هم باید ۱۵ روز مصرف کنی بعد دو ماه نخور بعد دو ماه دوباره میتونی شروع کنی