2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269801 بازدید | 13841 پست
کاش بقیه دخالت نکنن و طرفشو نگیرن اینجوری بزش میره به کوه که    

اره😕

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عسل ۴۵۰۵ کالری💙

۷ بهمن

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
ببخشید فضولیه یعنی چی دروغگوئه؟ زنگ میزنه به مامانت شکایت چیو میکنه؟

به دروغ میگه سرکار بودم و اینا بعد یهو انتن نداره دیگ و کلا نیس تا یه ساعت خاصی 

بعد میزنگه به مامانم ک بچت نمیفهمه کار دارم تهمت میزنه فلان😑مفصله ولش

سلام بچه ها میخواستم در مورد اون کدها بهتون بگم چند روز پیش خواهرم زنگ زد و خیلی تعریف کرد و منم واقعا نمیدونستم چیه و کد لب و گونه نوشتم و ولی دیدم خیلی از شماها گفتین که از نداشتن سینه و باسن و غیره ناراحتین و رنج میبرین واقعا نارحت شدم از آیت بابت  واسه همین رفتم پی وی تلگرام اون خانم گفتم اگه امکان داره کد چاقی هم بزارین بعد چند روز خواهرم گفت کد چاقی رو گزاشته منم خیلی خوشحال شدم و اومدم بهتون گفتم تا اینکه گلی جوون گفتن که کد ها شیطانی هستن و منم واقعا اصلا اطلاعی نداشتم و خیلی ذهنم درگیر شد و به خواهرم زنگ زدم که آیا واقعیت داره یا نه اونم گفت اگه این بود من هرگز من سمتش نمی‌رفتم و این حرفا ..واسه همین خودم رفتم تو اون برنامه و واقعا خیلیا ازش راضی بودن و خیلی دعاش کرده بودن و ...و چند نفر هم گفته بودن که این کد ها شیطانی نباشن و بیان تو زندگی مون ولی گفته بود این کدها کیهانی هستن و شما از نیروی زمین و هوا و کهکهشان و مریخ و زحل و .........نتیجه میگیرین که خیلیا از این نیرو و جاذبه بی خبرن ....و اینکه تاکید کرده بود که خیلیا تو انستا دارن کدهای شیطانی میفروشن و شما هم از شون دوری کنید و به هیچ وجه سمتش نرین و این حرفا....و خیلیا هم گفته بودن که یه آقایی داره کد ها و کارهای تورو تو انستا تبلیغ میکنه و پول میخواد و ....منم واقعا خیلی نمیدونم و بخدا قصدم فقط کمک به شما بود ..حالا هم خیلیاتون میدونم این کد ها رو نوشتین و شک دارین ولی تصمیم با خودتونه ..هر کی هر سوالی داشت میتونه بره تو پی وی تلگرامش ازش بپرسه ...آیدی شو میفرستم....ایشالا همتون به وزن دلخواهتون برسین 😍😘😘

خانما من خیلی آدم شوخی هستم و شاید هم اینجا زیاد شوخی کرده باشم و امیدوارم کسی رو ناراحت نکرده باشم ولی مطمئنم یه روزی بیتا جون از عسل جوونم پرسید اگه خسته شدی بگم یکی دیگه اعلام کنه منم با لحن شوخی گفتم که مطمئنم که خسته شده ولی احساس میکنم عسلی از حرفم ناراحت شد بخدا فقط قصدم شوخی بود امیدوارم من و ببخشی عسلی جوونم بخدا همتون و خیییلی دوس دارم🙏😘😘😘😘

گلی جوونم میدونم تو هم اطلاعاتت خیییییلی زیاده و باهوشی ولی حتما برو پی وی اون خانم هر سوالی داشتی ازش بپرس تا مطمئن شی وخیلی ممنون بابت راهنمایی ات و اینکه به فکر همه بچه ها بودی ...😘😘😘😘

بچه ها ۳ روزه نبودم واقعا ذهنم درگیر بود که نکنه با کاری که کردم براتون مشکلی پیش بیاد واسه همین کالریم زیر ۲۰۰۰ بود و اعلام نکردم از این به بعد باهاتونم 💪❤